Tehnički kutak > Garaža

Evo i mog SF-a!

<< < (23/40) > >>

B.E.R.O.:
Uz ZX dodju oprugice kvacila crvene nikakve rolice.  :dontknow:
Kad namontiras auspuh i stavis oprugice,postelas karburator onda vidi kako ce ici trebao bih i sa seriskim rolicama ii dobro!!!  :icon_thumright:

Zamijeni drugi centralni!!!
..a onda kasnije steluj ovako napamet ti nitko nemoze reci!!!

ivan_speedy:

--- Citat: B.E.R.O. - 23 Veljača, 2012, 16:11:38 ---Uz ZX dodju oprugice kvacila crvene nikakve rolice.  :dontknow:
Kad namontiras auspuh i stavis oprugice,postelas karburator onda vidi kako ce ici trebao bih i sa seriskim rolicama ii dobro!!!  :icon_thumright:

Zamijeni drugi centralni!!!
..a onda kasnije steluj ovako napamet ti nitko nemoze reci!!!

--- Kraj citata ---
Sta uz Zx-a se ne dobiju rolice,a ut TT-a se dobiju,bar sam ih ja dobio  ???

animatrix:
rolice ko rolice, ako ne ide, stavis lakse

B.E.R.O.:

--- Citat: ivan_speedy - 23 Veljača, 2012, 16:14:18 ---Sta uz Zx-a se ne dobiju rolice,a ut TT-a se dobiju,bar sam ih ja dobio  ???

--- Kraj citata ---
Ja sam dva auspuha uzeo crom i obicni ZX uz ni jedan nisam dobio rolice.
Samo opruge a prijatelj je dobio i rolice i opruge.

sladjan94:
Dobiju se i opruge i rolice naravno ako taj ko prodaje neposredno pokupi sebi ili nesto drugo!U glavnom org pakovanje dolazi oboje i bas je naglaseo mada mislim da bi se sa ovim likom mogo i dog da mi ubaci feddere koje ja hocu i rolnice koje hocu ali nema veze!Pokusat cu pa lako je dokupit kasnije kad zatreba tvrdji meksi ili teze ili lakse role ;) Od druga sam na serijalu stavljo 7grama i jbg isto ko i sa ovim mojima zato sma pitao bar u gram da znam koliko da uzmem ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju