Tehnički kutak > Garaža

Evo i mog SF-a!

<< < (22/40) > >>

ivan_speedy:
Opa,pozicije si složio,dobro da si me podsjetio s tim,ja sebi moram promijenit avoje crvene,stavit one bijele  :dontknow:

B.E.R.O.:

--- Citat: ivan_speedy - 22 Veljača, 2012, 19:51:56 ---Vidis kaj je pravi član  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Pa kad nitko nece da mu objasni,dosadilo mi je gledati decka kako se muci!!!
 :dontknow:

Sad ti valjaju slike tocnije ja ih vidim!!!
 :icon_thumright:

Sta ce ti onaj filter za gorivo,skini to nije ti potrebno jer na vakum pumpi imas sito koje sprijecava da necistoca dodje do karburatora!!!

sladjan94:
Ok vidjecu za filter najvjerovatnije cu uzeti nova crijeva jer dok ne uzmem nova ne mogu ovo nikako skinuti jer ne mogu nastavit crijevo ovde gdje je filter!
A zanima me sta mislite o kvacilu gore i cent federu i malo sad sledece sedmice uzima djelove spuh i pored njega rolne i tako to!Pa recite koje federe da uzmem i koji centralni ako ovaj nije adekvatan!Kakav vam se cini remen?I jesam dobro uradio to u airboxu?Je li pametno useti sad red sponge malossi u njega?Kakve su ledide? :hello:

Jet Force C-tech:
centralni ti je puko, a kvacilo nebi bilo lose da promjenis

sladjan94:
Ok sad mogu preporuke koji da uzmem centralni i koje male federe a kvacilo ce da saceka jos malo ;) i dal ce pasati 7gr rolnice na zx? ili ce pasati one uz njega sto dodju?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju