Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
igore vidim da si ti neki mob expert,pa jel mi možeš preporučit neki dobar mobitel do 199,99kn??
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
nokia 6300
drndin mob je zastario
samo vi kupujte ucrvane jabuke
jel wildfire ili wildfire S? nije isto
Evo opet problemi..konacno istekao ugovor i krenem da kupim desire s,kazu nemaju,ok sensation nema ni njega..ni jednog htc-a nemaju i ne znaju kad ce dobitU ponudi imaju jos se vivaz pro,xperia txt pro,xperia mini pro,nokia x7-00,nokia c7... i to je to sto mi odgovara cijenom i izgledom-funkcijama
a vidi sto ti je od toga najdraze , jer sve je to skoro isto... nokia koristi symbian koji je pred smrt pa pazi s time....samo nemoj gejfon, jer ga trebas grijati za koristenje jer nece smece da radi na ovim niskim temperaturama morao ga u autu ispred otvora za ventilaciju staviti da se grije
Xperia mini pro i txt pro su androidi a ostali su symbiani. Od ovih najjači je model Sony Ericsson Xperia mini pro, gigahercni procesor, 512 Rama, 5MP kamera i Android GB, dok nokije imaju 680 Mhz procesore koji su dosta spori.
Ne privlaci me gejfon Gledam galaxy sII me izadje 1800kn sto mi je previse za dat u startu..