I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak
pa da najbolje je kupiti auto neznaš ništa o njemu i rastavit ga cijelog pa se učit ne treba srljat, njegov skuter njegova stvar, ja sam sve napisao s dobrom namjerom, taj skuter sto posjeduje je vrlo rijedak i cijenjen skuter a vjerujem da nije toga ni svjestan@SIPKad sve to guliš sa skutera misliš pjeskarit i plastificirat ramu?
A nije to nista koliko sam ga rastavio, doslovno u komadice, a nemam pojma to sastaviti. OZBILJNO :'(No naucili me nije vazno sve znati, nego znati ko zna
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
samo napred! pa šta ak ga nećeš znat sastavit,budeš isprobaval di ide koji dio... kaje na kraju odlučeno? midrace?
I ti si ovo stavio u "Projekti" ? Bože, imaj milosti
U garažuJer, to nije projekt, a u skorije vrijeme neće ni bitiVjerovatno nikad neće biti, ali eto, nek' to je sa srećom
moja desna ruka/proteza ovog foruma je sve rekla sretno sa zipom
Bice projekat,vidices
Hahahahahaha Imaš muda ko crkvena zvona rastavit odmah prvi skut i ić slagat midrace... ima tu finesa nekih oko slaganja skutera koje treba znat pa samo pitaj za savjete tu da se ne zezneš u procesu... meni se desilo prvi puta da sam u blokove zaboravio stavit propeler od vodene kad sam sve složio.... i ajmoooo sve ponovo
kad si sve slozio ono viska djelova ima
alo bre žika jel to višak... jok manjak