Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 16 Gostiju pregledava ovu temu.
Gdje da je kupim
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
i nije neka fora bit skuter pocetnik treba slozit neki jeftino jaki s6 setup, j#bo BB
Kako nije, ne znas koliko se veselim, je se ti sjecas kad si dobio svoj prvi skuter Danas nasao majstora koji ce to sve amenovati i pogledati, SVE prijedloge prihvacam, ali mora biti najmanje midrace
Najbitnije nisi rekao,koliko si ogranicen parama
Neograniceno,
aj napisi sta si sve uzeo da znamo
uzmi due+,nardo,dell 21,top radilica plave polutke,multivar,delta i kevlar i mos prirubnicu pod 45
j#bote sa cime si ti to slikao!!!?? Slike su do jaja!!!I de mi reci jel ti znas sta radis,raskopao si ga do jaja hoces znati sastaviti??
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak
prvi put nešto slažeš i onda ovako rastavljaš, mogao si samo dat nekome da ti cilindar zamjeni, sa nekim gus, uporan si sa tim mirdaceom, pitanje je koliko ćeš se vozitiinače super je očuvan
nije mi jasno uvijek je neka prica nikad to nisi radio nećeš znat!pa kak će znat ako mu vi stalno budele pumpali mozak i od straha se više nebi usudio nekužim po vama bi to trebo znat od rođenja inaće bolje nek ništ neradi..kak ce znat ako nikad nije radio