Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
x-max 250 ulje
steeef:
--- Citat: duje87 - 19 Siječanj, 2012, 11:50:14 ---??????
Kralju, ja cu otvorit temu i trazit da se tebi zabrani pisat po tehnickin pitanjima.. Ozbiljno ti kazen ne prestanes li srat pi*darije vise
--- Kraj citata ---
duuule,pa neces valjda da ti radilica cvikne??
samo jabulania sipaj ak neces da ti cvikne :icon_biggrin:
igor.sb:
tekuci jogurt sipaj sa sto vise MM %
JogFromYamaha:
pa nemoj ljevat ulje za kosilice u skutere ili za auto
koji k**ra* seres ti ko da sam nesto krivo reko dok sam mu preporucao da ljeva kvalitetno ulje
nalij ti sebi inu il neko sranje pa vozi pa si pogle kak masina izgleda
ja sam imao prilike vidjet masinu od nexusa 500 u koji je lik ljevo sae 30 ulje od kosilice
ajd ti ulij u tu masinu neko "bilo koje ulje" pa si rastepi masinu i pogle
ja sma mu preporucao full sintetiku kak je i prema proizvodacu full sintetika samo sam mu preporucao proizvode za koje znam da vrijede
daj sebi sam ban na tjedan dana iz fore
steeef:
--- Citat: JogFromYamaha - 19 Siječanj, 2012, 14:24:25 ---pa nemoj ljevat ulje za kosilice u skutere ili za auto
koji k**ra* seres ti ko da sam nesto krivo reko dok sam mu preporucao da ljeva kvalitetno ulje
nalij ti sebi inu il neko sranje pa vozi pa si pogle kak masina izgleda
ja sam imao prilike vidjet masinu od nexusa 500 u koji je lik ljevo sae 30 ulje od kosilice
ajd ti ulij u tu masinu neko "bilo koje ulje" pa si rastepi masinu i pogle
ja sma mu preporucao full sintetiku kak je i prema proizvodacu full sintetika samo sam mu preporucao proizvode za koje znam da vrijede
daj sebi sam ban na tjedan dana iz fore
--- Kraj citata ---
rambo daj se skockaj malo,nije prvi put da si se rasprdeo bezveze.
dečko je pital za ulje valvoline 10w40 full sintetiku,ne za neko ulje od kosilice nit je pital kae neko ljeval u nexus 500 koi si ti videl,čul il nekaj treče.
@ duje-s50 - pogledaj još i druga ulja tipa motul silkolene repsol isto 10w40..za njih znam da su dobra..valvolina nisam nikad točil al pretpostavljam da nemre bit loš ako ima karakteristike kakve tvornica preporuča :icon_thumright:
JogFromYamaha:
to sam napisal za duje87 koji neznam sta ima protiv mene
a ovo kaj sam mu ponudil od ulja znam da vljaju i da su provjereno dobra a valvoline 4t ulja nevaljaju pol kurca jer sam ih tocil u auto i motore i pokazala su se losa jer ih masina trosi a nakon par tisuca kilometara je ulje ko voda i izgubi kompletno mazivna svojstva
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju