Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

x-max 250 ulje

<< < (3/4) > >>

Duje-s50:
Ljudi svima fala na odgovorima. Ma otic cu danas uzet 2L Valvoline durablend 65kn litra sam vidio ono svugdi neda mi se sada trazit neke druge marke. Pa Full sintetika je i taj valvoline ne bi mu smilo nista bit samo pali vozi. Samo me iznendailo da je to batina shema izlij nalij to sam i mislio al svjedno sam pita jel ima kakvi filter. E i kako ugasiti na kompu odnosno resetirati onu oznaku oil change? Inace skut je takorec novi prisa je samo 5500 a na 2000 se je minjalo tvornicki ulje i sada sam bas gleda ima ga pola i nije nesto da je crno.

duje87:

--- Citat: Duje-s50 - 21 Siječanj, 2012, 12:33:11 ---Ljudi svima fala na odgovorima. Ma otic cu danas uzet 2L Valvoline durablend 65kn litra sam vidio ono svugdi neda mi se sada trazit neke druge marke. Pa Full sintetika je i taj valvoline ne bi mu smilo nista bit samo pali vozi. Samo me iznendailo da je to batina shema izlij nalij to sam i mislio al svjedno sam pita jel ima kakvi filter. E i kako ugasiti na kompu odnosno resetirati onu oznaku oil change? Inace skut je takorec novi prisa je samo 5500 a na 2000 se je minjalo tvornicki ulje i sada sam bas gleda ima ga pola i nije nesto da je crno.

--- Kraj citata ---

Zaleti se do pribudica i lipo trazi ulje za xmaxa i gotovo..

Drz oba botuna na celeru i daj kontakt za ponistit oil change, ako me sjecanje ne vara

Gume pumpaj 2.1-2.3 ispod desne podnice ti je nivo vode koji je pozeljno kontrolirat..

Ako nemas nekog iskustva s tin stvarima a imas nov motor radije odnesi nekome da ti napravi, pogotov s vidon ulja koju je jako pozeljno stezat moment kljucen jer se dosta puta odvidaje zavidaje pa da ne bi ima seksa s navojon

JogFromYamaha:
celer servisa se resetira tak da drzis motor iskljucen stisnes i drzis MODE gumb i onda okrenes kljuc i tako drzis oko 10 sekundi bez da ga palis i blinkat ce ti pokazivac servisa i dok prestane onda ga ugasis na kljuc upalis i mozes se dalje vozit

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: JogFromYamaha - 19 Siječanj, 2012, 15:30:25 ---to sam napisal za duje87 koji neznam sta ima protiv mene
a ovo kaj sam mu ponudil od ulja znam da vljaju i da su provjereno dobra a valvoline 4t ulja nevaljaju pol kurca jer sam ih tocil u auto i motore i pokazala su se losa jer ih masina trosi a nakon par tisuca kilometara je ulje ko voda i izgubi kompletno mazivna svojstva

--- Kraj citata ---

žogeru from spejs - pretpostavljam da duje 10.11.1987 nema ništa osobno protiv tebe,kao ni ja,niti igor.ng i ostatak oldskul ekipe sa foruma  :hello:

al brate,što ga znaš nasrat - RESPECT!

meni osobno su najžešće tvoje izjave kad si u zg skužio da ti je pukla prirubnica na srki i da si kupio selotejp i rješio problem.....i ono kad si pred koju godinu zvao mog frenda sexy džekya na mob a ja bio prisutan i pod utjecajem lakih opijata i kad si počeo pričat o alkoholnom karburatoru  :notworthy:  :notworthy:  :notworthy: a i ona sa 2T uljetom kad si nasipao u auto je vrh!

čak mi ni postovi od biker(SS)-a više nisu zanimljivi  :laughing7:

JogFromYamaha:
alkoholni karburatori postoje
malo si googlaj pa vidi da se koriste za urke

i, sta je nemoguce zakrpat provizorno prirubnicu s selotejpom?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju