Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
x-max 250 ulje
Duje-s50:
Zanima me koje ulje da kupim za x-maxa 250? SKut je 2008godina prisa je nekih 6000km. Skinio sam sa neta cijeli service manual. I vidio sam da ide ulje 10W-40 a mogu i losija do 20W-30 al nebitno. I otisa sam u ducan da cu uzet obicnu polusintetiku 10W-40 Valvoline 45kn kada vidim odma do 10W-40 Valvoline sintetika DURABLEND bas pise za motore 65kn. Sada me zanima jeli mogu uzet tu sintetiku i ulit mislim oceli sta nastetit motoru ja bi nju rado j#bo razliku u 20kn xD to mi je neznacajno. I ima li xmax filter ulja koliko sam vidio nema?
JogFromYamaha:
kupuj yamalube ulja kvalitetna su i to full sintetiku jer ti odide radilica ako stavljas bilosta
ili motul ili repsol
ivanm:
motul 10w40, silkolene.
duje87:
--- Citat: JogFromYamaha - 19 Siječanj, 2012, 09:50:43 ---kupuj yamalube ulja kvalitetna su i to full sintetiku jer ti odide radilica ako stavljas bilosta
ili motul ili repsol
--- Kraj citata ---
??????
Kralju, ja cu otvorit temu i trazit da se tebi zabrani pisat po tehnickin pitanjima.. Ozbiljno ti kazen ne prestanes li srat pi*darije vise
10w40 livaj slobodno, tako je proizvodac preporucia, tako se radi u ovlastenin servisima i nikad greske nije bilo sta san ja vidia. To su odlicne masine, nemaju filter ulja, trose ulje, zato moras pripazit, svako 3000km je servisni interval i nemoj ga NI SLUCAJNO priskocit, ako ces sam minjat ulje, imas samo cep odvidat iscurit ulje i nalit novo, koliko me pamcenje sluzi ide 1,2 ulja unutra, ja san liva uvik punu litru i onda taman do mjerice onih 0,25 jer nikad ne uspijes izvuc iz kantice kompletnu litru, a. I nece mu bit nista s po deca ulja vise jer ga dosta trosi i zato cesto kontroliraj sipku ulja i ne priskaci intervale
Za marku ulja se nemogu sitit sta je bilo, al tu ne bi triba falit ni s jednin renomiranin proizvodacen :icon_thumright:
ivanm:
brijem da imaš na webshopu s 20% popusta,.. uzmeš par lit..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju