bravo, a sto je base? jesi ti uopce ima kit na bilo cemu, ili ga vidia uopce? i zasto bi mijenja tt kad stavlja dr evo..?
tt je ok za njega..
TT je sasvim dovoljan i za kit nekad u buducnosti , trenutno mi ne treba , jer sve sto trazim od skutera je bolje ubrzanje bez mnogo rupa i bolja krajnja. Ne vidim svrhu stavljanja jaceg spuha na 50cc masinu zato sam i uzeo ovaj jer je odlicna kombinacija ulozeno/dobijeno , a dobio sam i role i federe i homologaciju koja je prijeko potrebna ako te policija zaustavi radi kontrole , ako imas neki spuh da nije fabricki a nemas homologacije , u naj boljem slucaju ces dobiti samo novcanu kaznu , da ne pricam o rigoroznijim mjerama u koje sam odlicno upucen... Samo jos da se zna da je pocelo formiranje posebno obucene policije za skutere (koje mi prije nismo imali) i ako provale da imas masinu jacu od 50cc ode ljubimac u njihov podrum ...
leovince tt je za base tako ako bi zelio kit neki trebao bi mjenjati !!
Ma nidje veze to sto si reko
meni mrtav do 45 a onda nabije u sekundi , ako oces malo jace perforance , spuh ces morati mijenjati jer je TT slabiji a jace performance , ako si mislio stavljati kit ,mijenjaj spuh !