Ima netko od forumasa ovaj novi 2010g. pa na dalje?
Ja imam 2 - jedan je iz 2007., a drugi iz 2009. Nema nekih bitnih razlika (zapravo, izmedju 2007. i 2009. ima - gas je na novijem na struju, a ne sajlu i to mi se ne svidja jer je trom). Malo razlike u branicima i to je to. Ne znam kako je sa 2012., al mislim da je sve to manje vise isto.
Rak rana mladjima od 2009. je letva volana (vani se to rijesilo opozivom i ugradnjom nove, al kod nas naravno nije) i prednja sjedala koja se rasklimaju nakon 15 tkm. Isto i prednje kocnice vole cvilit. Ostalo je u redu.
Ljepse je vozit 2007. nego 2009. jer kad das gas, auto ubrza. Ovaj iz 2009. ima pauzu od preko pola sekunde kad stisnes gas i to zna nervirat ako volis saltat na nize uz medjugas jer nikako pogodit u kojem ces trenutku imat nakon stiskanja gasa okretaje koje zelis.
2009. ima meksu kocnicu od 2007, ali i to mu zapravo brojim pod minus. Reko bi da sto su stariji, to su losiji, al uz ispravljene djecje bolesti.
Al opcenito sam sa oba zadovoljan. Nema kvarova i samo se toci benga i miejnaj ulje