Ostalo > Minibike
iskustva..
DUBrawa:
Moj frend je imo blatinog pa sam ga svaki dan vozio. A šta da kažem prdilica ali dere sve skutere i slično. Kad se zalajfa nemože da stane . Leti . Samo kad se zavrti misliš da če ti se to pod nogama razletit. :toothy9: . Fora ej al nije to ni za klince . Barem ovaj kojeg je moj frend imo. To je jako jako jako jako malo ali ide u pi*+u matrinu i teško ga ej držat. Nko djete bi odma pognulo s toga.
MARINO:
a istina je da je opasan za popizdit,ja imam onog kineza od 200eura i dođe do 60 dosta brzo i kad se navikne uzivancija do bola,uzmem one stitnike i naginjem se do koljena,ima disk na oba kotaca i ako ih dobro postelas odlicno koci,ja se po ljeti svaki dan s njim furam na posao,ma prva liga je motorcek,dijelova ima u Hr i kad nesto ode nazovem i narucim... :headbang:
Inace ljudi misle da je 60 previse za njega,ali se prevare jer ja se sa 60 cijelo vrijeme vozim i da ide 100 mislim da bi ga toliko i vozio...
Boyler:
Ja se tog malog čuda bojim. Samo jednom sam se sjeo na njega i to mi je dosta. Nisam ga ni probao vozit. A vozit se s tim 60 ili 100.... mislim da bi jako brzo upoznao Elvisa :angel9:
mopsy58:
ja jos nemam iskustava...al imam u planu upecati jedan minibike... :headbang:
al ne znam kad... :dontknow:
dino gp1:
Nisam nikada vozio taj minibike ali bih volio probati, jedno vrijeme sam ga mislio čak i kupiti :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju