Ostalo > Minibike

iskustva..

<< < (12/14) > >>

PROOF:
ja sam imalk taj minibike sportivu i bas je fora za vozit.....a dere se majko mila :)

Bruno1990:
frend ima mini bike-a i motor je nenormalno brz.. :laughing7:

ja sam na svome imo rr-a i ustelan prijenos.. ovo ono bla bla. dobio sam ga za pola metra... :icon_tongue: :jerk:

vozis se na motoru jedno 10 - 20 na sat i napucas mu gasa i baca te iza.. :headbang:

ivan007:
dva frenda i ja planiramo kupit 3 komada malo za zajebanciju e pa di ima za kupit.....ali ne mini cros nego bas lezaljke? :frajer: prosjek godina 22 :toothy12: kilaza 75kg

neno20:
ja sam prije 7-8 godina imao minibike a to ti je bila neka honda slična toriu ako znate koji je to motor, onda su ti ti motori bili atrakcija nije ih baš puno niti bilo,ova je imala 3 brzine mogla je skoro 70 km/h povući a ako si želio pasti sa motora onda je ovo pravi motor za tebe,hebem mu mamu i dan danas imam ožiljke od tog motora :laughing9: :laughing9:

neno20:

--- Citat: neno20 - 16 Siječanj, 2009, 23:20:49 ---ja sam prije 7-8 godina imao minibike a to ti je bila neka honda slična toriu ako znate koji je to motor, onda su ti ti motori bili atrakcija nije ih baš puno niti bilo,ova je imala 3 brzine mogla je skoro 70 km/h povući a ako si želio pasti sa motora onda je ovo pravi motor za tebe,hebem mu mamu i dan danas imam ožiljke od tog motora :laughing9: :laughing9:

--- Kraj citata ---
gledaj ljepotu :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju