Ostalo > Minibike

iskustva..

<< < (10/14) > >>

BAD BOY:

--- Citat: Genesis051 - 23 Studeni, 2006, 21:56:40 ---Samo malo jači ram od Pony bicikle   :icon_tongue:
Prvi model bez zadnjeg ovjesa, a prednje kolo bez hidraul. vilice. samo opruge paralelno uz vilicu (dolje pločice, sa tri rupe: kroz prve: kolo, kroz druge: kraj vilice i kroz treće: opruge)...  poslije je došao model s "normalnom" prednjom vilicom i amortizerima za zadnje kolo.
A ako pri promjeni svjećice istu zaboraviš zategnuti (što sam ja svojevremeno napravio) onda te svjećica "prestigne" za 2 dužine motora, ali taman se do nje zaustaviš, jer se motor ugasi(o)... neće bez iskre da radi ... :laughing7:
Cilindar je bio polegnut horizontalno, i nijansu sa strane kola, tako da je svjećica izletila ko metak van... (kad se od vibracija dovoljno odvrnula) izbila ju kompresija...  :)

--- Kraj citata ---
za to bi moglo bit natjecanje, čija svječica može dalje

Genesis051:
 :icon_tongue:    :icon_thumright:

StreetRunner:

--- Citat: acid_burnout - 15 Kolovoz, 2006, 01:37:58 ---hehehehe... ja sam se furala s tim malisanom....  :toothy9: i bas mi je cute!!!  :laughing7: iako... nije bas za mene... :icon_tongue: ali... morat cu vam poslat snimku sa malim sincicem od mog bratica... mali ima 5 godina... wozi se sa tim sranjem ko lud!!!  :toothy9: balavac ga je vec poceo na zadnju dizat!!!  :toothy9: di smo mi bili sa 5 godina!?!?!?  :laughing11:
 ewo i slike od motorceka...  :laughing1:

:jumping: :jumping: :jumping: :jumping: :jumping: :jumping: :jumping: :jumping: :jumping: :jumping:

--- Kraj citata ---
a meni prijatelj istog ima i oće mi gaprodat za 2000 kn.Novi je sve skupa 2 puta upaljen ali puno mi je to za to malo čudo.

StreetRunner:
e danas san se cili dan voza na ovon čudu.a brale veći mi je gušt nego na skuteru.Još kad san doša u grad :laughing7: :laughing7:Ljudi gledaju na čemu sidin a ja ko malo dite smijen se :laughing7: :laughing7: :toothy10: :toothy9: :toothy12:

MARINO:
ako nekog zanima neka pogleda na mom blogu-motori1991.blog.hr
imam iskustva si tim strojevima pa pitajte ako vas zanima!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju