Ostalo > Minibike
iskustva..
homer_simpson:
hehehe... Fora :icon_biggrin:
Da ga bar još ima neko pa da i to probam ;D
filiplatinovicz:
ja sam ga davno imao i bio mi je super... no već godinama nisam vidjeo niti jednog...
homer_simpson:
--- Citat: filiplatinovicz - 08 Studeni, 2006, 13:49:45 ---ja sam ga davno imao i bio mi je super... no već godinama nisam vidjeo niti jednog...
--- Kraj citata ---
Imao sam ja onog poni puha, možete si mislit jednog krelca na tome, a na glavi kacija s vizirom :icon_biggrin:, ona, kako se zove , ona kao za čopere :icon_biggrin: i pali i deri kolko ide :laughing1:
filiplatinovicz:
ma deralo je to kao blesavo... baš su bili fora. kakve plastike? gola rama i sic ko od bicikla, bubanj kočnice...
Genesis051:
Samo malo jači ram od Pony bicikle :icon_tongue:
Prvi model bez zadnjeg ovjesa, a prednje kolo bez hidraul. vilice. samo opruge paralelno uz vilicu (dolje pločice, sa tri rupe: kroz prve: kolo, kroz druge: kraj vilice i kroz treće: opruge)... poslije je došao model s "normalnom" prednjom vilicom i amortizerima za zadnje kolo.
A ako pri promjeni svjećice istu zaboraviš zategnuti (što sam ja svojevremeno napravio) onda te svjećica "prestigne" za 2 dužine motora, ali taman se do nje zaustaviš, jer se motor ugasi(o)... neće bez iskre da radi ... :laughing7:
Cilindar je bio polegnut horizontalno, i nijansu sa strane kola, tako da je svjećica izletila ko metak van... (kad se od vibracija dovoljno odvrnula) izbila ju kompresija... :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju