Ostalo > Minibike

iskustva..

<< < (8/14) > >>

divljakusa:

--- Citat: BAD BOY - 27 Rujan, 2006, 22:31:46 ---
--- Citat: divljakusa - 27 Rujan, 2006, 22:28:50 ---
--- Citat: BAD BOY - 27 Rujan, 2006, 22:27:19 ---neznam u box valjda, ak me primaš

--- Kraj citata ---
...af...zakaj ne stisnes citat...i tak odgovaras
a kad odgovaram na sto mjesta pa se ne sjetim

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
....bum te ja prisjetila svaki put.....

BAD BOY:

--- Citat: divljakusa - 27 Rujan, 2006, 22:39:23 ---
--- Citat: BAD BOY - 27 Rujan, 2006, 22:31:46 ---
--- Citat: divljakusa - 27 Rujan, 2006, 22:28:50 ---
--- Citat: BAD BOY - 27 Rujan, 2006, 22:27:19 ---neznam u box valjda, ak me primaš

--- Kraj citata ---
...af...zakaj ne stisnes citat...i tak odgovaras
a kad odgovaram na sto mjesta pa se ne sjetim

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
....bum te ja prisjetila svaki put.....

--- Kraj citata ---
ajd dobro

homer_simpson:
Ma vidio sam ja u selo do mojega, dva lika kak se deru na tim prdalicama, i žestoko mi je, kad stanu  :laughing6:, digne se, prime ga pod ruku , okrene i dalje :laughing6:

Šta, nekom baka bajkere stopirlala.. Geni :icon_biggrin:

Meni je stari bio, i Je na neki način biker... U mojoj dobi je prao targu 80..  :icon_biggrin: i bio prvi koji je imo Jawu 350 tu u okolici.. Imam negdje njega na slici , kad sjedi na Jawi.. Ma lud, čupa preko ramena, podrapane trapke, kožnjak :laughing9:

zakon :icon_biggrin:

Genesis051:
Da, Homer,   m o j a  baka stopirala...  ;D 
Ako poživim još koju godinu, tako će i moja djeca reć za mene.. ja sljedeće, 2007. godine punim 30 godina posjedovanja dozvole za "mopede"...
Pojam "scooter" jedva da je postojao... postojala je Vespa, ali to je već bila motorčina prema "onom" što je dolazilo sa 50 ccm: Rog - Pony Express,  i Tomos - Automatic & APN

Genesis051:
BTW Pony Express je najprije prodavan sa PUCH-ovom mašinom, i vozač Tomosovog Automatica (jednake težine) mu je samo mogao gledat u leđa, i nagutat se njegovog ispuha... to je išlo k'o metak  :)
Kasnije "Juga" valjda više nije htjela plaćat uvoz, pa su stavili Tomosovu mašinu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju