znaci, kad ste vec kod toga, ja sam kupio r125 iz vise razloga, mala potrosnja jako jeftin za odrzavanje nema zaje*ancije s generalkama, znaci samo toci i vozi, svakih 6000km moram ulje promjenit i to je to, inace vozio sam i tolko razvikanog rs-a i starijeg i novijeg, a i nemogu rec da nije dobar, dobar je i sve to stoji, ali ako ste kao ja da ne radite i da vam starci nedaju za gorivo onda vjerojatno taj rs otpada, nemam zamjerke na rs osim generalki i ko i svaka cvaja on guta ulje i dosta trosi, zadovoljan sam s r125 i proso sam dosta km s njim i sad jos malo idem ponovo na servis, kupio sam ga dok je imo 3000 km i bio je ko nov, jako malo vozen i garaziran ma savrsen je bio, sad doduse ima 12000km a nemam ga ni god dana.. kvaliteta je vrhunska i nemam zamjerke, pao sam s njega i plastike nisu popucale sva sreca, ali jako je kvalitetan motor i preporucio bi ga svima jer znam iz prve ruke kakav je, sad je odluka na vama dal zelite nesto sto ide al je skupo za tocit i odrzavat, il zelite nesto sto je jako jeftino za vozit ali ide kojih 40km/h manje..