Tehnički kutak > Injection
pitanje u vezi mašine ditech
JogFromYamaha:
suzuki morini se prodaje od 2000-7 mjesec 2003 kao kab verzija
2000-2004 kao ditech
2004 -> kao ditech 2 (nedostupno za hr)
2004 -2008 purejet za hr trziste
2004 -> piaggio karb za hr trziste
ditech 2 se ne prodaje u hrvatskoj nego u sloveniji, austriji, njemackoj, azija, americi (zemlje di ljudi servisiraju motore redovno a ne kod nas seljacine koje nebi nista ulagali ali se dobro proveli)
Daci:
nema to nikakve veeze s kvalitetnim benzinom ..tu priču su izmislili u ing kartu..to su naši uvoznici i serviseri izmislili...a to što ih nije bilo na našem tržištu je čisto krivica uvoznika koji ih nije htio uvozit više već samo karb....ta poboljšana verzija ima senzor tlaka zraka u bloku i to je jedina razlika..naravno da po tom senzoru može regulirat neke osnovne promjene u smjesi
JogFromYamaha:
glavni problem ditek masine je taj nema problema
problem zasto oni "ne rade" je taj da nema servisera koji bi se s time pozabavio da ih ispravno servisira
sve to radi tip top dok se redovno odrzava motor
samo nasima u servisu se to ne svida jer je njima ljepse zaracunat soma kuna i stavit novu svjecicu i eventualno oprat fergazer nego
da mora znati kak se injection sustav servisira
i to je to
u sloveniji svaka aprilija sr nova je ditek nisam vidio ni jednu novu fergazer apriliju
Grale:
tocno to...jbt te takvi serviseri...al nek njim onda aprilija plati neki tecaj o radu masine,ili nek na razgovoru za posel njim postave neka teoretska i prakticna pitanja...to je sve propust uvoznika...jbt pa nismo mi neka africka nerazvijena zemlja da nam nemogu neke moderne tehnologije uvodit
JogFromYamaha:
pa problem je da danas na servisima rade klinje s srednje skole dal je zbavil kaj il nije niko ga ne pita
i onda mjenja samo svjecice
rado to placa firma edukaciju
prijatelj mi dela za yamaha servis u ptuju i svake godine ideju po 2 mjeseca na tecaje i daju ispite samo da znaju kak se koja masina servisira i odrzava da dobe produljenje licence
to kod nas nema niti nasi ne zele se jebat s tim jer je lakse klincu dat 1800kn pa nek srafi nekaj a ja bum naplatil svjecicu i potpis u knjigu 1000kn dal radio skut kak treba il ne
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju