Tehnički kutak > Injection
pitanje u vezi mašine ditech
Grale:
ma da bar neki klinci rade,mozda bi neko od njih znal nekaj napravit,nego ovi stari konji nemaju pojma,jer zadnje kaj su slagali je bil stari apn
JogFromYamaha:
ja iskreno iz svojih iskustva nemogu rac da je to losa masina
cak po meni jedna od najboljih kojih sam imal
a imal sam diteka 2 godine minarelli skoro desetljece i sad imam morini karb okruglu godinu dana
i masina je stvarno dobra, kvalitetno odradena i pouzdana
i svako ko govori da su masine slabasne da nevaljaju i da su nepouzdane je budala jer ju nezna odrzavat
svi bi piaggio terali koji je danas nazalost cista kina i kvaliteta materijala novih masina je smjesna
al da svi bi zaradili samo jer su preuzeli mrezu u hrvatskoj jer su svi koji su prije drzali ikaj drugo zatvorili servise
jer nemaju kvalitetne ljude koji bi znali servisirat
pa pronadi u hr suzuki servis i suzuki prodajni centar za djelove
nema ih
jer suzuki trazi da svi budu educirani koji tamo rade a oni necu
kawasaki je isto u kur*u
honda ima prodaju i djelove al serviseri mi nisu znali ni di se spaja masina na kompjuter da se iscitaju greske pa sam
centralinu vozil preko granice u servis
sramotno
stvarno krajnje sramotno
cak su se i kinezi poceli povlacit s trzista jer su prodali kaj su mislili i ljudi se naucili da rade rabljeno nego novo kinesko za koje nema ni mreza djelova
a djelovi za kineza su cesto skupi ko i za ove marka produkte jer lopovi imaju marze po 300% na produkte
j#bote pito sam za lunu vision 2 bocna blastika kod noga hoce lik 600kn
a plastika pukla frendu od vibracija na svakom mjestu di se srafi s ostalim plastikama
sta jos tu ima za reci
mi smo nazalost ciganski narod i to je zalosno
Grale:
--- Citat: JogFromYamaha - 15 Siječanj, 2012, 14:44:03 ---mi smo nazalost ciganski narod i to je zalosno
--- Kraj citata ---
bili i ostali smo, i budemo... :)
na 17 hiljada kolko moj ditek ima,odjebala mu je pumpa goriva(a i to vjerojatno jer je skuter dugo stajal,i dosta puta je loše gorivo točeno)
i potrošni djelovi poput par svjećica i žarulja za svjetlo...
tak da iz mojeg iskustva,oni koji govore da je morini mašina,pogotovo ditech sranje, ne bi se složil s tim... :)
Iwo SR Tuono:
što se tiče servisera
ja koji sam treća godina tehničkog faxa ti bolje odradim ditecha il jeta nego serviser s 10 godina iskustva
žalosno al istinito, direktno od "ovlaštenog servisera" ovdje u Rijeci su meni dolazili "nepopravljivi skuteri" ditech/purejet i za dva dana slagani za trećinu cijene , komentari vlasnika su sadržavali spominjanje uže i šire obitelji serviserima u negativnom kontekstu :D hah
JogFromYamaha:
pa kuzis da sam ja jedini u gradu i okolici koji cisti injektore ne samo za skutere nego i za druge stvari jer sam jedini nabavil sonicnu kadu
i isto jetforce purejet i ditech isto se odraduje
pa to je zalosno do boli da servisi nemaju takve stvari
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju