Ja imam derbija gp1 250 i.e.,s njim sam napravio 10 000km,nisam imao niti jedan kvar,osim sto mi se palila lampica check engine,uzrok tome je bio istrosen akumulator.
Potrošnja koju sam najviše ostvario je 4,8l, dok najmanja potrosnja pada ispod 3l.
Maksimalna brzina kad si zalegnut je 141kmh i onda su obrtaji u blokadi,inace u normalnom položaju sa zaletom oko 130kmh.
Nisam vozio onaj model sa jednim amortizerom za kojeg kažu da je tvrd,ali ovaj moj je isto tako tvrd i poskakuje preko neravnina te postaje malo iritantno se tako vozit.
Što se udobnosti tiće,napravio sam u jednom danu 700km (zg-zd-zg) sve autoputom, sic je tvrd,meni osobno to ogovara,manje sam se umorio nego vozeći x9 250 na kraćim relacijama.
Skuter je idealan za grad,jer je dosta uzak,solidnih ubrzanja.
Plastike su loše kvalitete,pogotovo one hrapave koje vrlo brzo izbljede na suncu,a ni ove druge nisu nešto.
Zadnja guma traje oko 5000km,prednja oko 15 000km.
Pod sic stane kaciga,ali vizir mora biti okrenut prema zadnjem kraju, kacige većih dimanzija ne stanu.
Po meni je to skuter za jednu sezonu,jer se čovjek zasiti i poželi nešto jače.
Idealan je za servisirat jer je sve dostupno,nije potrebno skidati nikakve plastike.
Ako te još štogod zanima slobodno pitaj.