Ankete su radile nezavisne agencije. Ispos Puls je recimo jedna od njih. Kad bi se "prodali", prestali bi postojat jer ih niko nebi vise shvacao ozbiljno, a to je ozbiljan posao i dobro je placen. Kao i kad bi radio pancirke, a metak iz zracnice ih probusi.
Uostalom, nisu ankete bitne (bitne su za onog ko naruci istrazivanje) nego neovisno prebrojavanje glasova, a tu vjeruj mi nema zajebancije. Nisu ih politicari brojali
Naivan si,a toliko godina imas!!!
Ocito neke stvari u zivotu nisi prosao,ja i moji roditelji smo pojeli govana u zivotu pocevsi od rata pa nadalje...
Iskreno vi sa mora i okolica Zagreba nemate pojma kako je zivjeti ovdje u Slavoniji,kad je ljeto sve oci su uprte u primorje,kad je zima sve je oko Zagreba a di je Slavonija u kur*u.
Jedno te isti idioti vec godinama vladaju drzavom i nista se ne mijenja sve je gore i gore,vidim po ljudima oko sebe!!!
I sad ti jedno te isti idioti hoce uci u eu da dobiju pare od parlamenta i da prodaju sve sto mogu,da zarade sebi mirovine a ako i pokradu nesto nitko im nista nebi mogao jer bi ih europa stitila.
Ista stvar je i sa Sanaderom,nakrao se kao i svi i nitko mu nista ne moze zamisli da je kao ministar Hr usao u Europu sad bi se suncao na Havaima.
j#bote!!!