Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
ako je morini gledaj pod morini a ne pod minarelli
neznam jesi ti kad gledao kaj po scooter-attackuUglavnom, gledaj pod "Aprilia SR 50 Funmaster as from Bj. 2000 (Aprilia-engine)"
Nisam nikad gledao za apriliu .Nepase ti variomat s minarellia
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
nema federčića u variomatu...imaš rolice,al ti ni one ne pašu...za morini su 17x12,3
mislim na one kod kvacila..ako se nevaram tamo ima
tam ima...mislio sam da samo za variomat govoriš... ja mislim da ti ne pašu federčići od minarelija...
evo da neotvaram novu temu imam jedno pitanje..na skuteru je sve original..e sad..htjeo bi da smanjim "rupu" pri kretanju..znaci kad mu dam gas krene lagano i onda nakon kratkog vremena krene kako treba..sad ja bi htjeo smanji taj razmak od laganog kretanja do punog starta..
112 je... ne 107..tvrđi federi kvacila, mozda ti je centralni premekan... probaj uzet novi centralni serijski ili malossi bijeli... to ti je najjeftinije za probat
j#bote pasu federi 100% ja sam stavio sebi minarelli zute federe i pase sve ko budali samarsamo je 107 ugradivan sr50 morini nikad nije imal 112 kuplungkaj se tice to s startom igraj se s sajbicomako ti onako razvrti pa polako krene pa tek na 25 pocukne kako treba trebas se igrat s sajbicamaal to neces rjesit tak dugo dok ne nabacis multivars multivarom konacno starta kako treba