I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak
trenutno je t-com, bozicni popust 12 mjeseci na 50 %.... ja sam uzeo sad na sebe i ispadne mi 130 kn mjesecno, adsl flat, maxtv + hbo ili sport paket i telefon 60....
je prvih 6 miseci .. nakon toga ti otpada hbo il sport paket .. a nakon 12 mjeseci ti je pretplata +50% .. pa ti sad racunaj .. s sportskim paketom oko 350kn ispadne tel+int+tv .. ako se ne varam .. i to samo pretplata .. a di je ostalo .. daleko najjeftinije je bnet 3d .. al nudi se samo u vecim gradovima .. jer ne ide preko t-com infrastrukture ..
prvih 12 mjeseci je 50 % a onda je normalno dalje znaci 260 ionako ce onda bit opet neka akcija i opet ubodes nesto
Ja bi B-net, nije skupo po pricama a i nedavno se povecala brzina na oko 10 mb/s. t-com je suga sugava i biz dalje od njh, iskon je Bog za njih.
jesi ikad vidio da stari korisnici dobiju nove pogodnosti ? ugovorom si vezan 24 mjeseca .. tek nakon toga mozes raskinit ugovor bez penala .. a i sumnjam da ces opet uzet njih s tom nekom novom akcijom .. jer bivsim korisnicima isto nedaju .. jer ipak nisi novi .. vec si kod njih .. al opet ima i nekih sta su nakon 2 god , uz produzenje ugovora dobili koju sitnicu .. al bome to i plate u ova 24 mjeseca ..