Tehnički kutak > Tuning skutera

base kit, karb 17.5 ili 19.5mm

<< < (3/8) > >>

danc00:
Nema veze kaj je AC, onda jednostavno stavi malo veću glavnu diznu i to je to ak se bojiš. Recimo ak ti je 78 dobra smjesa, staviš 80 da ti je srce na mjestu i vozi.

Na AC samo pripazi na smjesu na punog masu...tu zna biti problema kod 80% slučajeva.

Miki-speedy:

--- Citat: danc00 - 08 Siječanj, 2012, 13:28:11 ---Ak ti gus zacvika sa 17.5 dellortom onda si jedini krivac tu ti. Nema nikakve potrebe za većim karburatorom, 17.5dellorto samo staviš i voziš...ne treba čak ništa ni štelat, ovisno o boji si pogledaš glavnu diznu i to je sve kaj trebaš...ako imaš drevo čak ni glavnu diznu netrebaš mijenjat.

Normalno da može vozit sa 19mm, ali tu moraš već radit dosta toga da bi dobil tak dobru smjesu kak dobiš sa 17.5 u startu. Jer kit je takav a i sami okretaji(do 10 000okr) da mu je ona smjesa koju isporučuje 17.5 čisto dovoljno. Čak možeš povečat i otvr na airboxu, ili povečat lulicu kak hoćeš ak hoćeš savršenu smjesu i dobar odaziv.

@šiljo- pa isus te neče, pa si ti pročital bilo koju temu o karburatorima?? Pa ko ti živ more reći koja bu tebi glavna dizna bila dobra? Pa stavi karb gore, upali skuter daj  mu puni gas, ugasi ga i pogledaj svječicu. I onda ti bu sve jasno, tamana svječica manja dizna bijela -veća itd za sve otvore gasa

Kupi si diznu dvije više u startu pa isprobaj...kad štelaš karb dizne se uvjek moraju imat...kupi 78, 80, 82 za početak

--- Kraj citata ---
Ceekaj kralju,cekaj ti pricas o svom bivsem karburator,sto ne znaci da ce svako kupit ts verziju
Serijski pia 17,5 i 17,5 phva ts se ne mogu bas poredit ::)
Tako da nemoj im dzabe nadu davat da ce i bez dizne karburator 17,5 ustelat na base tako lako

enel:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 08 Siječanj, 2012, 14:24:06 ---Ceekaj kralju,cekaj ti pricas o svom bivsem karburator,sto ne znaci da ce svako kupit ts verziju
Serijski pia 17,5 i 17,5 phva ts se ne mogu bas poredit ::)
Tako da nemoj im dzabe nadu davat da ce i bez dizne karburator 17,5 ustelat na base tako lako

--- Kraj citata ---

Sto se mene tice, kod mene je pia 17.5 na minarelliu, al ja cu se naravno uzeti poigrati sa diznama i airboxom, meni je samo bitno moze li se voziti trophy na 17.5

Nadam se da ce dobro postelani Trophy sa 17.5 i zx-r trosit oko 5.5l, makar cu se potruditi i pokusati da tako bude  :icon_biggrin:

Miki-speedy:

--- Citat: enel - 08 Siječanj, 2012, 16:10:55 ---Sto se mene tice, kod mene je pia 17.5 na minarelliu, al ja cu se naravno uzeti poigrati sa diznama i airboxom, meni je samo bitno moze li se voziti trophy na 17.5

Nadam se da ce dobro postelani Trophy sa 17.5 i zx-r trosit oko 5.5l, makar cu se potruditi i pokusati da tako bude  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Meni malo jaci setup na pia sa 19kom,na nekih 10,5k ne trosi 5.5,a jos je kod tebe mina,trebalo bi puno manje trosit...
Na takvom setupum mozda budes trebao i iglu mjenjat A7 probaj

Iwo SR Tuono:
ma kupiš ysn 17,5 i uštelaš ga i skuter obiva
za male pare letiš =)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju