Tehnički kutak > Tuning skutera
base kit, karb 17.5 ili 19.5mm
doritos:
ti mater lik postavi pitanje sta bi bilo najbolje a ovi se raspisali , ono sabor brate
stavi 17.5 i vozi
danc00:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 08 Siječanj, 2012, 14:24:06 ---Ceekaj kralju,cekaj ti pricas o svom bivsem karburator,sto ne znaci da ce svako kupit ts verziju
Serijski pia 17,5 i 17,5 phva ts se ne mogu bas poredit ::)
Tako da nemoj im dzabe nadu davat da ce i bez dizne karburator 17,5 ustelat na base tako lako
--- Kraj citata ---
Miki ili se prestani drogirati ili se počni jer si postal naporan.
Kaj buš ti sad odjednom zmislil neki novi 17.5 dellorto... pa naravno da je drukčiji po setupu, i da će morat to poštelat ko tvrdi da ne :dontknow:
Miki samo polako... jel ti imaš uopče skuter ili samo slažeš djelove po stolu?
Miki-speedy:
--- Citat: danc00 - 08 Siječanj, 2012, 23:31:46 ---Miki ili se prestani drogirati ili se počni jer si postal naporan.
Kaj buš ti sad odjednom zmislil neki novi 17.5 dellorto... pa naravno da je drukčiji po setupu, i da će morat to poštelat ko tvrdi da ne :dontknow:
Miki samo polako... jel ti imaš uopče skuter ili samo slažeš djelove po stolu?
--- Kraj citata ---
Imam skuter,ne brini..
I ti ocito nisi bas cist s glavom,jedno je serijski karb dellorto 17,5phva sa piaggio masina drugo je dellorto 17,5 phva ts
I naravno da se 17,5phva nece ustelat s jednom diznom pobogu :toothy12:
Nemoj pricat i napadat druge ako nemas blage,radije cuti
I samo trazi greske u pisanju,jedino to mozes hahahahha :toothy9: :hello:
danc00:
Ti si re**rdiran, di sam napisal da to kaj govorim se odnosi na TS ili na serijski piađo 17.5, naravno da su drugačiji, i da, da se naštelat samo treba znati kak i zakaj...
Nemoj me više kvotat prosim te ljepo... 17.5 dellorto je 17.5 dellorto a sad koji ti setup imaš to je druga prića...kakav je problem promjenit setup karburtoru u onaj koji ti paše:dontknow:
P.S ko zna njemu je i glavana dizna dosta...a ko ne tomu ni Bog ne pomore... glavana dizna e u 70% slučajeva problem, ostalo se da narihtat sa raznim kobinacijama igle i vijka smjese, samo jebiga nemre se to za 5 min, to je GUS a ne midrace kojem smeta svaka pizdina dlaka u nepoštelanosti karburatora.
Miki-speedy:
--- Citat: danc00 - 09 Siječanj, 2012, 01:16:55 ---Ti si re**rdiran, di sam napisal da to kaj govorim se odnosi na TS ili na serijski piađo 17.5, naravno da su drugačiji, i da, da se naštelat samo treba znati kak i zakaj...
Nemoj me više kvotat prosim te ljepo... 17.5 dellorto je 17.5 dellorto a sad koji ti setup imaš to je druga prića...kakav je problem promjenit setup karburtoru u onaj koji ti paše:dontknow:
P.S ko zna njemu je i glavana dizna dosta...a ko ne tomu ni Bog ne pomore... glavana dizna e u 70% slučajeva problem, ostalo se da narihtat sa raznim kobinacijama igle i vijka smjese, samo jebiga nemre se to za 5 min, to je GUS a ne midrace kojem smeta svaka pizdina dlaka u nepoštelanosti karburatora.
--- Kraj citata ---
Ma daaa,zato je pola foruma glupo pa kupuje druge klipice,igle,ler dizne itd..
Druga stvar,nigdje nisi rekao da govoris za TS,deckima tu prosipas kako je potrebno samo diznu promjenit a uopste nije tako jer ne bude jednaka smjesa na svim otvorima gasa..
Treca stvar sto kazes za setup karba,jesi spominjao gdje promjenu setupa ili samo promjenu jebene dizne,i onda imas obraza da mi kazes da sam retardiran? ::) a i nekom je mozda u bosni tesko kupit ostatak setupa karba kao i dizne
Neko od njih koji nemaju pojma treba da te poslusa pa posle ce bit danc00 mi rekao tako a ne zna se ko je gori
Ne moze tebi covjek objasnit i bog :drunken_smilie:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju