nedavno sam kupia zipa 98 god presa 26000 km skalam mu cijenu i uzmen ga za 700 kn jer je bia pokvaren vlasnik rece ne baca iskru a njemu se nije dalo zajebavat oko tog pa mu je staja po godine u garazi takav.iako neznam o skuterima sta rec nista malo zuja po forumima cita sta se pise i pita malo mlađu ekipu sta ih vozaju sta da pogledam.rastavia mu plastike pa gleda bobinu ne baca iskru,pa pokupia inform. da moze bit i do magneta pa mi objasnili kako njega rastavit pa vidia namotaji ok kolko sam uspia vidit nisam ima ohmmetar.pa mi rekose moze bit i bravica pa nju rastavia opet nista i na kraju kad je bia blizu mace za razbit ga neko mi rece moze bit pick up da je kraj magneta...ocistim ga malo tucnem i pojavi se iskra suncem obasjana.al ga gusilo malo gasa primi i ugasi se..odvidam auspuh prima gas odlicno.cita vamo malo fenom svaka cast momci na mnostvu info..al nisam ima fena pa ja po balkanski malo zicom i ispuha ga dobro i vratim ga prima gas odlicno.teze palija na hladno prominija jos svicicu sad nakon 5 dana pali na zub bolje nego novi auto.iznenadia me ugodno na ubrzanju za razliku od prijateljevog bautijana.cini mi se da potegne oko 70km/h.sad me zanima sta bi mi vi jos savjetovali za prominit iako je meni za do posla samo.krecem od toga da skoro nista nije minjano a nebi tia ulagat neke puste pare.inace kakve su to masine od 98 god na sta da pripazim i tako