zadnjih par skutera što sam uzeo,na svakom sam rušio cjenu kolko sam mogao
uzeo od frenda runnera 50 iz 2000god,lik je u tuning&styling ulupao 500evra,s tim da ga je on zaribanog platio 300evra....tražio je 5000kn kad je osato bez posla i na kraju mi ga je ipak dao za 3000kn
od šlagera od 40godina uzeo aeroxa iz 2007god,sa 7000kn ga spustio na 2 500kn,ciganjenje i natezanje je trajalo par mjeseci (doslovno noć prie nego li je morao ujutro ić za zatvor sam ga uzeo)
također od jednog lika koji doslovno nie imao šta jest sam spustio SP-a 180 iz 2001 sa 600evra na 200evra,a an motoru su bili doslovno novi novcati klip i cilindar kupljeni pred koji mjesec za 1600kn...najzanimljivije je bilo kad sam ga rastavio za dijelove drugi dan i stavio na forum da prodajem dijelove,javio mi se jedan član za klip i cilindar stavio sam ciejnu 850kn....naravno PM je bio jel ide šta ispod,rekao sam dat ću ti ga za 800kn.....kad mi je dotični rekao može ako platiš poštarinu rekao sam mu da je nova cijena 1 500kn....na kraju me molio i šta ću popustio sam i dao ga za 800kn
najviše volim kad prodajem neki skuter i stavim cjenu npr.7 500kn i nazove me potencionalni kupac i kad pita koja je zadnja kažem 7 300kn i ne pričam ispod (naravno kad dođe i kaže ima 7 000kn jel idemo na prijepis,normalno da ću reć PRODANO)...al kad mi dođe neka šuga sa 12kn u džepu i krene srat i pljuvat i davat neke cool cijene,doslovno mu kažem MARŠŠŠŠ VAN,IMAŠ 3 SEKUNDE ILI VADIM BOWIA (tako zovem svoj žon - kvartovski naziv za nož koji stoji iza plinske boce) ili mu jednosatvno kažem MARŠ VAN DOK NISAM PUSTIO BOBIA ili kad sam skroz smiren samo pljunem pred sirotinju,uđem u kuću i zaključam vrata
Al da ima nešto u onome SVE SE VRAĆA....uvjerio sam se kad sam uzimao R1-icu pred mjesec dana.....uspio sam ga prek telefona slomit za 300evra i na licu mjesta mi je čovjek skinuo još 100evra,jer osim rege nisam doslovno na čem imao skidat cijenu....na jedvite jade sam ga izlomio još za 20evra sa spikom kako mi može prodavat takav motor na "rezervi",kako mu nie neugodno i kako se boga ne boji i plus što sam se ogrebao za još 3 cuge i ručak čovjek mi je dao 150kn da ga nasipam do čepa....jebat ga nie ni 420 evra za bacit u današnje vrijeme