probat ću...samo brusni papir za šlajfalicu i za ruke mi je ispalo 100 kuna otprilike,uzimao sam više komada jer mi treba za ponicu...polir pasta 150 kuna...a plavu kredu ssam od frenda posudio i polirku..tražio me je 50kn...sve ukupno 350 kuna..za nogaru i prigušivač od auspuha šta mi je ostalo od papira,za poklopac od magneta samo sto kuna,vilice i rub od felgi se predomišlajm još..vilice nebi,a rub od felgi bi samo na mašinu prošao i malo na ruke i to je to,a pošto felge idu u dvije različite boje..prednja crvena,zadnja perla bijela onda vjerovatno ne..
Hm...
Ja sam prije par godina kupio brusne papire formata A4 (po jedan komad za svaku gradaciju)
280
400
800
1500
Htio sam i 2000, al nije bilo
I sa time sam ispolirao Yasuni R za Pjadjo, Leo vince za Z750, inox dijelove originalnog auspuha za Z750 i ostalo mi je jos dovoljno papira za jedan spuh. A racunaj da sam polirao zeljezo, a ne aluminij.
Fora kod papira 1500 (a i svakog drugog zapravo) je ta da sa njim poliras dok god je imalo abrazivan, a tada se ponasa kao novi gradacije 2000 ili vise jer se smirglanjem "zagladi".
Nakon 1500 sam na mashinu isao prvo smedjom kredom, a onda plavom. I rezultat nije bio kao ogledalo, ali jako blizu toga (recimo da se skoro mozes obrijat gledajuci u polirani dio).
evo slike inox Leo vincea kojeg sam (nazalost) prodao prije nego sam ga i stavio na motor takvog poliranog (uletila dobra ponuda i nisam odolio prodat
)
Inace, ta slika ne docarava koliko je zapravo jak odsjaj spuha - uzivo je puuuuno bolje