Tehnički kutak > Tuning skutera
Trzne mi kad dodam gas kao da nešto preskoči....
vpucko:
probusi svoju na tu vel. ;)
stardust:
isto ti se dogada kod mene kad sam imao kit..ja sam morao kupiti i novi akumulator da bi upalio usred zime normalno..
a kurbla ti je jednostavno takva..izgleda da prima tek nakon nekih par centimetar praznog hoda
takoder i vario..kupio novi vario za njega ali sam ga nakon nekih 100 km zamjenio sa starim..
ispada da je ovaj nas serijski jako dobro pogođen
diznu stavi obvezno vecu,ja tenutno imam 82 sa serijskim cilindrom :icon_thumright:
u servisu im ne bi trebao bit problem prosirit je,mislim da su moju prosirivali
Agil:
nešto mi je palo na pamet..
a zašto ne bi bio problem u prijenosu..recimo remen na tren prokliže jer je ploha variomata malo masna, pogotovo kad okretaji naglo skoče ( trzne kad dam gas )
na ovo upućuje to što je trzalo i zadnji put kad sam stavio " race" variomat..pa se bilo izgubilo...sad opet trza kad sam vratio stari variomat s rolicama od 6 gr.
možda mi se remen pojeo pa lakše prokliže ( 2 - 3 kubna centimetra crne prašine našo u deklu prilikom skidanja ) - nakon 2500 km, što sam ukupno prešao...
a bio sam siguran da je do dizne, ono veči broj okretaja, mašina treba više goriva, pa zapne i preskoči kad dodam gas...
sad opet imam dilemu.....
Stevo:
a ja ne kužim vas sve , zašto stavljate dizne ''od oka'' , pa nije to sam tak , i onda se čudite kad vam skuter loše ide , zagrijava se , il nepravilno radi , ako ne znate sami poštelat fergazer i znat kako prepoznat da li je ispravno naštelan rađe dajte skuter nekom ko zna , nego se ovako zajebavat ,jer si možete sjebat skuter , jer kolko sam skužio većina vas zna premalo da bi znali šta znači presiromašna smjesa i kako utječe na rad motora i koje su posljedice ako se motor vozi sa takvom smjesom
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju