Tehnički kutak > Tuning skutera
Trzne mi kad dodam gas kao da nešto preskoči....
SlowRider:
Bice da je neustelan fergazer, ili ga svijecica zeza jer trenutno imam doma motor koji prekida malo u startu sa starom svijecicom, a dok stavim novu nema problema.
Agil:
Hvala svima na savjetima , bili ste jako korisni, konstruktivni i ozbiljni ( nitko nije spomenuo naljepnicu ).
Uskoro čistim filter, provjeravam svječicu, a dam i serijsku diznu 78 na bušenje do 86.....naručene su nove malossi rolice od 6 gr. A poradi cjelokupnog uravnoteženja, balansa, kozmičkog mira i borbe protiv gladi i rata u svijetu ( Trudy mi je rekla da i ovo spomenem..iz njenog govora kad je 1998. izabrana za miss škole u Kleinkirchenu... ) ::.- još danas sam zalijepio i na desnu stranu malossi naljepnicu (...da, skuter ide bolje i manje trza...)
Crazy Kuree:
Šteta što se ne dobije uz rolice sigurno bi još ravnomjernije ubrzanje bilo :laughing9: najvjerovatnije svjećica tak je u mene i kad bude ispravna samo slaba,stavi neku kvalitetniju npr od platine oko 80kn sa toplinskom vrijednosti 9 da nebi prošo kao ja :happy3:
stark1:
a j****uu.....stavi malossi naljepnicuu
Agil:
...danas sam sam promijenio rolice na variomatu - stavio Malossijeve od 6 grama i stari original Kymcov variomat
...ono trzanje od prije ( nastalo neposredno nakon ugradnje tzv. sportskog variomata - Prodigy sa starim original rolicama 6,5 koje su za svojih 2000 km dobile plohu i pale na težinu 6,3) bilo se izgubilo....zadnjih parsto kilometara nije više trzalo....
Danas opet nakon ugradnje rolica trza...ovaj put očito kad dodam gas.....skuter inače ide bolje..mislim da sam dobio par kilometara po ravnom i uzbrdo..okretaji su viši....sve skupa se čini da se skuter manje muči...jedino trza kad dam gas...i to puno češće..
..po meni ipak dizna 82 premala....treba mi 86 ili još bolje 88....filter sam čistio, svjećica nema logike da lošije funkcionira odmah nakon ugradnje rolica
i još....teško mi je odmah upalit na kurblu, tj. teže nego ranije..... a odmah se pali na elektropokretač ( istina jednom ili dvaput se ugasio nakon el. paljenja nakon što proradi - što se prije nije dešavalo )....nakon tog paljenja el. i gašenja lakše mi je upalit na kurblu, uz poseban mot...stisnem jedno 5 - 6 centimetara vratim kurblu i jako zakurblam...svaki drukčiji pokušaj kurblanja završi bezuspješno ili kurbla zapne...Jesam li možda išta pogrešno stavio prilikom montaže dekla..?
P.S. Nabaviti Keihin CVK diznu 88 za mene je mission impossible, može pomoć...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju