Tehnički kutak > Tuning skutera
Trzne mi kad dodam gas kao da nešto preskoči....
Agil:
....dakle, još uvijek razrađujem kit...oko 150 km prešao, dizna ostala 82 ( iz kita za deblokadu, serijska je 78 ) ....jučer mi je prilikom vožnje po ravnome trznuo negdje oko 60/sat. Sinoć stavio tzv. race variomat i u
probnoj vožniji ( 2 -3 ) km, a bilo je dosta hladno ...primjetio da je ponovo trznuo 2 - 3 puta. Rolice su za sada ostale iste originalne...trebale bi biti 6,5 gr, ali na mehaničarovoj vagi sad teže 6,2 gr...a i nisu više okrugle....imaju ravninu po obodu od trošenja.....
Zna li itko zašto se to događa...( nemojte samo da je zbog naljepnice - desilo se jedanput i prije nego sam je stavio )
pitaNS:
očigledno da ti taj takozvani RACE variomat jede rolnice, ispoliraj mu kanale s finom šmirglom možda rešiš problem!
kakav je taj tvoj varomat, koje marke?
Agil:
ne, rolice mi je pojeo original Kymcov variomat ( u 2100 km ) , race sam stavio tek sinoć
o Prodigy variomatu imaš topic http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=6058.0
...sad bi kupio kvalitetne rolice, možda malossijeve ( mljac, još naljepnica ) težine 6 i 5,8 ( 16 x 13 ) Koliko koštaju takve?
pitaNS:
--- Citat: Agil - 26 Ožujak, 2008, 10:00:50 ---ne, rolice mi je pojeo original Kymcov variomat ( u 2100 km ) , race sam stavio tek sinoć
--- Kraj citata ---
u što mi to nešto poznato, na agility-ju od druga rolnice unutra razvaljene bile....
--- Citat: Agil - 26 Ožujak, 2008, 10:00:50 ---sad bi kupio kvalitetne rolice, možda malossijeve ( mljac, još naljepnica ) težine 6 i 5,8 ( 16 x 13 ) Koliko koštaju takve?
--- Kraj citata ---
nove malossi rolnice su oko 10 eur...
SlowRider:
Rolice dok dobiju vrlo male bridove odmah se osjeti pad performasi.
Stavi si malossi rolice koje se same podmazuju i kod mene su se pokzale najboljima. I neces dobiti naljku uz rolice ;D
Cijena je 70kn.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju