Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
10. sajam motocikla MOTO BOOM CELJE 2012.
doritos:
Crni spreman za akciju :laughing7:
jprekrit:
O super... Znači ima interesenata! Naravno, ja se opet nudim za prijevoz. ;)
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
ivan007:
bio sam sa ekipom sa foruma i bilo je dobro a sto se sajma tice onak osrednje i da neki dan sam bio na kupanju u catezu i zabunom se vraco doma 7km autoputem i naplate mi kaznu 150 eura jos pitam pa dajte ovu tjednu za 15 eura i nedolazi u obzir.......nisam imo para tolko kod sebe pa sam ceko skoro sat vremena da mi moji uplate na racun da mogu pedercicima uplatit da me puste
jprekrit:
--- Citat: ivan007 - 25 Prosinac, 2011, 22:59:23 ---bio sam sa ekipom sa foruma i bilo je dobro a sto se sajma tice onak osrednje i da neki dan sam bio na kupanju u catezu i zabunom se vraco doma 7km autoputem i naplate mi kaznu 150 eura jos pitam pa dajte ovu tjednu za 15 eura i nedolazi u obzir.......nisam imo para tolko kod sebe pa sam ceko skoro sat vremena da mi moji uplate na racun da mogu pedercicima uplatit da me puste
--- Kraj citata ---
Tako sam ti i ja prošo prije dvije godine kad sam išo u Brežice gledati si za gume pa sam se isto zabunom vraćao po slovenskoj autocesti pa me tip na granici htio kazniti jer nisam imao vinjetu. Ja sam mu ljepo rekao da neam para tolko kolko me tražio za kaznu da imam samo 200 kn. lijepo mi je rekao da stavim te pare u vozačku i da dođem do kučice i tamo smo to riješili. Od tog dana pazim da se opet tako ne zaj**** i da me navigacija ne odvede na autoput.
A kajm ti bi opet išao? Meni je bilo super čak više radi društva nego radi sajma. ;)
ivan007:
ima jos do toga a iso bi sta ne meni isto bolje bilo sa ekipom nego ja nisam se nikako mogo dogovorit nije htio neki manijak je bio jedno 30 godina je imo i stvarno ga nista nisam razumio par puta sam govorio molim-molim i on dalje pere po svom kad sam ga pito jel moze na engleskom onda se tek raspizdio :toothy3: znao sam da nesmijem na autoput al jbg refleksno sam otiso i skuzio sam sta sam napravio i reko nece tih par kilometara kad ono pojeo sam g#vn% zesce
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju