Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
10. sajam motocikla MOTO BOOM CELJE 2012.
danc00:
Ja sam danas bil gore u Celju....
Onak, očekival sam veći sajam, nisam razočaran ali očekival sam veći. Moto odjel je odličan, nije sad nekaj veliko ali super je za pogledat sjest i videti nekaj.
Ko nije bil a ima priliku ili se nećka nek slobodno ide, relativno se brzo obiđe ali ima kvalitetnih stvari za pogledat.
Slike bum stavil, sad nemam fotić jer mi ga sestra maznula ćim sam došel doma....
E da, na ovoj Prekritovoj slici di su dvije plavuše, e na slici su ok ali ova desna u živo je pravi BOMBONČEK, e cura je prezgodna :icon_thumright: Sliknul sam ja nju al velim nemam sad fotić...Definitivno najljepša cura na sajmu :headbang:
jprekrit:
ni prije dvije godine isto nije bilo ništaa velikoga, ali su barem imali sajam i nisu ko naši kaj već par godina nećeju napraviti autoshow jer kao, nema zainteresiranih izlagača. da im ponude idealne uvjete, bilo bi ih. Osim toga, dok je ekipa i dok je zezancija, i za to malo može se potrošiti cijeli dan. BTW: meni je prije dvije godine bilo odlično, a sutra nažalost nejdem jer su mi frendovi otkazali, a samom mi se nejde. like nisu moje, nego od kolega skuteraša iz slovenije.
Tomi_ZG:
--- Citat: danc00 - 14 Travanj, 2012, 20:30:21 ---Ja sam danas bil gore u Celju....
--- Kraj citata ---
Jesi ubo kakvu opremu il kaj,kakve su cijene,ima kakvih popusta?
--- Citat: danc00 - 14 Travanj, 2012, 20:30:21 ---ova desna u živo je pravi BOMBONČEK
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: ;D
Daj meći slike da vidimo i procjenimo i mi to malo
danc00:
Evo nekaj slika, nisam prije mogel do fotića....
http://s1266.photobucket.com/albums/jj527/danc007/Celje%202012/
Tomi_ZG:
Dobre su slike :icon_thumright:
Vidim ima svega,posebno mi se sviđa ovih par američkih beštija na predzanjoj strani,a curice su za :klopa: ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju