Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

10. sajam motocikla MOTO BOOM CELJE 2012.

<< < (3/8) > >>

danc00:

--- Citat: ivan007 - 25 Prosinac, 2011, 23:31:25 ---ima jos do toga a iso bi sta ne meni isto bolje bilo sa ekipom nego ja nisam se nikako mogo dogovorit  nije htio neki manijak je bio jedno 30 godina je imo i stvarno ga nista nisam razumio par puta sam govorio molim-molim i on dalje pere po svom kad sam ga pito jel moze na engleskom onda se tek raspizdio :toothy3: znao sam da nesmijem na autoput al jbg refleksno sam otiso i skuzio sam sta sam napravio i reko nece tih par kilometara kad ono pojeo sam g#vn% zesce

--- Kraj citata ---

Koji si ti car, da sam barem ja bil s tobom u autu, ja ti bi pola kazne platil da sam to čul kad si reko slovencu...hahahah :laughing9: :laughing9: :laughing9:

ivan007:

--- Citat: danc00 - 26 Prosinac, 2011, 00:16:51 ---Koji si ti car, da sam barem ja bil s tobom u autu, ja ti bi pola kazne platil da sam to čul kad si reko slovencu...hahahah :laughing9: :laughing9: :laughing9:

--- Kraj citata ---
hahahaa a jbg al nije zajebancija fakat ga nis nisam razumio stvarno sam se mislio civilizirano sporazumit  kad ono coek ljut  :toothy12:

Drnda:
inadam se da cu moci se organizirati da dodjem opet  :hello:

jprekrit:

--- Citat: Drnda-1 - 26 Prosinac, 2011, 09:57:20 ---inadam se da cu moci se organizirati da dodjem opet  :hello:

--- Kraj citata ---
Bez tebe to ne može proći. Povest ćemo i Ivanu?

CoK:

--- Citat: jprekrit - 27 Prosinac, 2011, 16:21:29 ---Bez tebe to ne može proći. Povest ćemo i Ivanu?____________________________________________________________
    Sent from my GT-9100 with RevoHD v4 Rom using Tapatalk

--- Kraj citata ---
trpanjeeee!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju