Ostalo > Motocikli
Tomosi
tomos-boy:
--- Citat: noky007 - 21 Ožujak, 2012, 22:44:36 ---Kakvih ovde nebuloza ima to je strasno,ova tema vam nije za drugo neg detaljno detaljno pocistit od postova ovog tomos-boy-a :sad1: :sad1:
Opcenito kad se uzme neka prosjecna starost forumasa,iz toga se sve jasno vidi,cast mladim pametnim majstorima koji su realni ,i znaju kaj znaci magicna brojka od 100km/h izvucena iz 50ccm.
Da skratim dobra deva ide 100-105 realne brzine,a to kaj po satovima ljudi ocitaju 120+ druga stvar ,ista stvar ko i kod skutera jebes vure ni jedna nije tocna pogotovo na 50-tkama.
--- Kraj citata ---
ma počisti ako hoćeš ja pri svojemu ostajem
minimoc:
Kao klinac sam se navozao na Tomosima. Bilo je to lijepo vrijeme. Ti motori svakako imaju prednosti. A najveća je kednostavnost i dostupnost dijelova. I mogućnost da budeš sam svoj majstor.
BilyPiton:
onaj koj zna slagat tomosa vjerujem da mu nije problem ni skutera slozit :dontknow:
fk_trta93:
--- Citat: BilyPiton - 25 Ožujak, 2012, 15:20:19 ---onaj koj zna slagat tomosa vjerujem da mu nije problem ni skutera slozit
--- Kraj citata ---
bude malih problemčića sa prijenosom kao kod mene, ali tu je kutak za tehnička pitanja :icon_thumright:
Zika:
--- Citat: BilyPiton - 25 Ožujak, 2012, 15:20:19 ---onaj koj zna slagat tomosa vjerujem da mu nije problem ni skutera slozit :dontknow:
--- Kraj citata ---
ja sam sa tomosa na skuter presao,da se samo malo razumijes i imas volje,razbucat ces ga do sarafa i sklopit :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju