Ostalo > Motocikli

Tomosi

<< < (19/27) > >>

zvonkec_92:

--- Citat: fk_trta93 - 18 Ožujak, 2012, 18:49:24 ---i ti si neki tjuner?? daj molim te zakopaj se u đubre i nemoj mi se više uopće obraćat :bootyshake: previše je takvih koji probuše diznu akubušilicom, stave 42L i to je to..da BT sa 6 brzina, šta je nejasno??ako imaš mozga, para i ostalih potrebnih resursa nije ništa problem..preradi se piramida i sve ostalo...... :hello:

--- Kraj citata ---
a jesi kretenčinaaaa kakve nema.. konjino retardirana smo pitam znam ija da se može preradit.. šta se kurčiš odma šta si ti pobro svu pamet svijeta... daj se steraj u krasan..

zvonkec_92:

--- Citat: fk_trta93 - 18 Ožujak, 2012, 18:49:24 ---i ti si neki tjuner?? daj molim te zakopaj se u đubre i nemoj mi se više uopće obraćat :bootyshake: previše je takvih koji probuše diznu akubušilicom, stave 42L i to je to..da BT sa 6 brzina, šta je nejasno??ako imaš mozga, para i ostalih potrebnih resursa nije ništa problem..preradi se piramida i sve ostalo...... :hello:

--- Kraj citata ---
šta sam ti s eja koju pi*+u materinu zamjerio g#vn#ru ljepo sam pito BT sa 6 brzina znam ja za to ali još nisam imo prilike vidjet to ni na forumu ni u bližoj okolici mogo si ljep oreč da prerađeno je ovo ono a ti odma su sereš neka g#vn#.. zakopaj se ti u septičku jamu skupa sa onim ko te napravio tak glupog..

fk_trta93:

--- Citat: zvonkec_92 - 18 Ožujak, 2012, 21:34:38 ---šta sam ti s eja koju pi*+u materinu zamjerio g#vn#ru ljepo sam pito BT sa 6 brzina znam ja za to ali još nisam imo prilike vidjet to ni na forumu ni u bližoj okolici mogo si ljep oreč da prerađeno je ovo ono a ti odma su sereš neka g#vn#.. zakopaj se ti u septičku jamu skupa sa onim ko te napravio tak glupog..

--- Kraj citata ---
:notworthy: žuljaju me cipele a ja moram ići na ples :icon_scratch: nije se meni niko zamjerio već se baš čudiš i isprdavaš ono kao..bt sa 6 brzina pffff :nono: ako sam krivo shvatio sorry a da su svi taki kreteni živčani ko ti na ovom svijetu..e pa nezz di bi ovo doguralo sve :hello: uživaj

zvonkec_92:
oke onda sry i na mom rječniku i nisam mislio ono pfff nego ono WooW napokon da vidim da to neko ima u HR... jer samo tome do sad samo čito i to sam zadnje vidio u motoru "Sever 80" koji ima isto neku sličnu getribu tomosovoj isto sa 6 brzina.. :S jbg izgleda samo se krivo skužili.. sry još jednom..  ;)

noky007:
Kakvih ovde nebuloza ima to je strasno,ova tema vam nije za drugo neg detaljno detaljno pocistit od postova ovog tomos-boy-a  :sad1: :sad1:

Opcenito kad se uzme neka prosjecna starost forumasa,iz toga se sve jasno vidi,cast mladim pametnim majstorima koji su realni ,i znaju kaj znaci magicna brojka od 100km/h izvucena iz 50ccm.
Da skratim dobra deva ide 100-105 realne brzine,a to kaj po satovima ljudi ocitaju 120+ druga stvar ,ista stvar ko i kod skutera jebes vure ni jedna nije tocna pogotovo na 50-tkama.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju