Ostalo > Motocikli
Tomosi
BilyPiton:
--- Citat: fk_trta93 - 25 Ožujak, 2012, 20:25:56 ---bude malih problemčića sa prijenosom kao kod mene, ali tu je kutak za tehnička pitanja :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
da mali problem je nekima oko prijenosa al opet pogledas filmic na youtube-u CVT Transmisson i sve ti je jasno jel po meni variomatski prijenos je puno laksi nego mjenjač i piramida na tomosu 8) (bar za mene)
OUC AIR:
evo jedno pitanje za tomos automatik... imo sam na njemu klip 42 derloto onaj 12 / 14 diznu 68 bio jak, i jebeno ustelan al iso samo 65 u krajnoj jer to normalno ze te vece klipove ili
Hljebaroš34:
Je normalno je to za veće klipove moga si malo više izvuć
OUC AIR:
a reci kak da drugi put znam :help:
SRAD:
Vidim temu Tomos pa da stavim par slika skuter mutanta...bilo slobodnog vremena prošlu jesen pa sam u jednog rastavljenog Runnera ubacio dio rame i stražnji vilicu zajedno sa mašinom od CTX-80. Sve je uredno spojeno sa distancerima, bez ikakvog varenja te su svijetla isto spojena.
Karburator je dellorto 21 sa lamelarnim usisom, cilindar naturpijan i Laser auspuh jer je jedino on odgovarao, brzina 120 po runnerovom brzinomjeru, što je oko pravih 105-110.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju