Općenito > Generalno o skuterima
skuter kao ravnopravno prijevozno sredstvo u prometu
eladio:
--- Citat: stjepko007 - 24 Prosinac, 2011, 21:06:03 ---ma ima ih i kod nas puno
samo pogledajte po ljetu npr. u Dubrovniku se morate dobro potruditi da bi nasli parking za skuter,koliko ih ima.... :)
--- Kraj citata ---
tako i treba bit :frajer:
ne vidim razloga da tako ne bude i u splitu, zadru, sibeniku, rijeci, opatiji, puli, umagu, blabla itd itd :happy6:
ali uz malo stimulacije, iako je zima u zgu pa je sezona kraca, moglo bi se i tu puno uciniti,..
i u drugim "kontinentalnim" gradovima , i to bi svakako bilo i isplativo i svrsishodno
danc00:
--- Citat: eladio - 24 Prosinac, 2011, 23:20:14 ---tako i treba bit :frajer:
ne vidim razloga da tako ne bude i u splitu, zadru, sibeniku, rijeci, opatiji, puli, umagu, blabla itd itd :happy6:
ali uz malo stimulacije, iako je zima u zgu pa je sezona kraca, moglo bi se i tu puno uciniti,..
i u drugim "kontinentalnim" gradovima , i to bi svakako bilo i isplativo i svrsishodno
--- Kraj citata ---
Neam pojma kak to funkcionira u Italiji, kaj se tam može vozit 125ccm skuter sa B kategorijom? Kakvi su tam zakoni za 50ccm skutere, blokade i te gluposti?
breza:
Kod nas u Splitu sezona vožnje motora traje dosta dugo, neki ga voze kroz cijelu godinu.
Kod nas temperatura pada ispod 10* celzija dosta rijetko.
S obzirom da je Split velik grad, ima dosta problema sa parkingom.
Ja osobno ne sjedam u auto od 5 do 10 mjeseca.
Skuter je za mene idealno sredstvo za prijevoz, jer manje troši, brže se probijam kroz gužve i nije toliko vruče na njemu, kao u autu.
Problem parkiranja je također na strani skutera.
Ja osobno mislim da bi i više osoba trebalo posjedovati neki skuter, iz gore navedenih razloga.
Ali s obzirom da mi živimo u sredini gdje su sva mjerila iskrivljena, to me ne čudi.
Kod nas automobil je predmet „must have“, a skuteri i motori su više za sirotinju i za mlade momke.
Ali baš me briga, neka se oni „peku“ preko ljeta u svojim ljubimcima, ja neću !!
vanjossi:
puno su stroži zakoni u It probaj imati auspuh ili neku drugu komponentu na cesti koja je isključivo za stazu, slijedi oduzimanje vozila
eladio:
--- Citat: danc00 - 24 Prosinac, 2011, 23:42:47 ---Neam pojma kak to funkcionira u Italiji, kaj se tam može vozit 125ccm skuter sa B kategorijom? Kakvi su tam zakoni za 50ccm skutere, blokade i te gluposti?
--- Kraj citata ---
siguran sam da u francuskoj imas 125ccm 4t (mislim do 6kW, to jedino nisam siguran) :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju