Ostalo > Razne offtopic teme :)

Tuning - stavio Malossi naljepnicu - imam pitanja....

<< < (23/30) > >>

dhorvat:
Baš gledam danas, sve naljepnice od Malossija se odlijepile pri onoj brzini, a gledam radilicu - baotijan naljepnica ko nova.

Probam danas konačno da vidim kolka mu je krajnja i došo opet do 240 km/h i zacvikala karika! Otvorim mašinu i unutra imam kaj za videt - žohar u karteru pojeo pola naljepnice baotijan i dio desne polutke radilice.

Sva sreća kaj sam imal pajser pri ruci pa sam ga odma zatuko. Al sam sad sj#bo radilicu do kraja. Ima ko MHR radilicu viška? Dajem one malossi naljepnice uz vašu doplatu. HITNO mi je pa ih mijenjam da se imam s čim vozit!

veka84sb:
Hm... Jel koji tuner pokusao na tomos automatik naljepiti malossi naljepnicu... ako je ,jel bio brzi od R1 malo ili puno?

dino gp1:

--- Citat: veka84sb - 25 Rujan, 2008, 14:48:59 ---Hm... Jel koji tuner pokusao na tomos automatik naljepiti malossi naljepnicu... ako je ,jel bio brzi od R1 malo ili puno?

--- Kraj citata ---

Neznam za tomos, ja R1 držim do 100km/h a danas su mi došle još četiri naljepnice malossi uz mhr replica kit, kit ću bacit, šta će mi a naljepnice ću sutra poljepit pa javim rezultate, očekujem da ću poletit! :icon_thumright:

black-rox:
Najviše ks daje naljepnica black-scooters  :laughing7:

deky_vk:
moj prijatelj je na tomos automatic stavio naljepnicu malossi i od onda nijedna R1 nemoze nista ni u startu ni na krajnjoj...za sad ga je najvise vozio 280kmh....nije htio vise jer mu je bilo hladno po rukama... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju