Ostalo > Razne offtopic teme :)
Tuning - stavio Malossi naljepnicu - imam pitanja....
majic_sk:
--- Citat: dhorvat2 - 25 Rujan, 2008, 11:12:13 ---Ja jučer stavio naljepnicu od baotiana na polutke radilice i radilica se tolko vrtila u nadi da će pobjeć od naljepnice da mi je obrtometar izgorio!
Do 180km/h su mi gume cvilile na ubrzanju i još jedanput su zacvilile na 240 kad je u drugu prešaltal :laughing6: :toothy9:
Nisam uspio doć do krajnje jer sam došo već do naplatnih kućica na bregani. Da sam sekundu kasnije pustio gas, nebi do austrije stigo stat.
Moram i na diskove naljepit naljepnicu! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
nemoj lagat...ja sam sebi stavio 4 naljepnice i niš nisam dobio.... ::) :laughing9: :laughing9:
ZMAJ76:
--- Citat: dhorvat2 - 25 Rujan, 2008, 11:12:13 ---Ja jučer stavio naljepnicu od baotiana na polutke radilice i radilica se tolko vrtila u nadi da će pobjeć od naljepnice da mi je obrtometar izgorio!
Do 180km/h su mi gume cvilile na ubrzanju i još jedanput su zacvilile na 240 kad je u drugu prešaltal :laughing6: :toothy9:
Nisam uspio doć do krajnje jer sam došo već do naplatnih kućica na bregani. Da sam sekundu kasnije pustio gas, nebi do austrije stigo stat.
--- Kraj citata ---
Nego reci ti meni imas ti koju veliku za prodati ????
Meni je kisa sjebala ono sta san napisa temperama tako da sad jedva da uvati 120
Ako slucajno ti ili neki tvoj kumpanjo ima naljepnicu za prodat bija bi zahvalan
Skupija san 300tinjak EURICA ( nadan se da ce biti enough )
ZMAJ76:
--- Citat: majic_sk - 25 Rujan, 2008, 11:49:10 ---
--- Kraj citata ---
nemoj lagat...ja sam sebi stavio 4 naljepnice i niš nisam dobio.... ::) :laughing9: :laughing9:
--- Kraj citata ---
Pajdo moj nelaze ti on nista ! Bilo ti je na 2.programu na dnevniku policija snimila NZO (nepoznati zujeci objekt)
2TDottore:
ko mala djeca ste.nema kraja vasim glupostima. :laughing7:
neer:
ma daj ja stavio na camac nalju od baotijana i dobio hovercraft :punicemi:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju