Ostalo > Razne offtopic teme :)
Tuning - stavio Malossi naljepnicu - imam pitanja....
R@kija:
--- Citat: dhorvat2 - 25 Rujan, 2008, 14:07:33 ---Baš gledam danas, sve naljepnice od Malossija se odlijepile pri onoj brzini, a gledam radilicu - baotijan naljepnica ko nova.
Probam danas konačno da vidim kolka mu je krajnja i došo opet do 240 km/h i zacvikala karika! Otvorim mašinu i unutra imam kaj za videt - žohar u karteru pojeo pola naljepnice baotijan i dio desne polutke radilice.
Sva sreća kaj sam imal pajser pri ruci pa sam ga odma zatuko. Al sam sad sj#bo radilicu do kraja. Ima ko MHR radilicu viška? Dajem one malossi naljepnice uz vašu doplatu. HITNO mi je pa ih mijenjam da se imam s čim vozit!
--- Kraj citata ---
aaaaaaaa,kakav kralj...nisi normalan... :punicemi:
dhorvat:
--- Citat: dino gp1 - 25 Rujan, 2008, 19:26:52 ---... a danas su mi došle još četiri naljepnice malossi uz mhr replica kit, kit ću bacit, šta će mi a naljepnice ću sutra poljepit ...
--- Kraj citata ---
Nemoj bacit kit, kaj si lud? Odma na eBay s tim i mijenjaj za još naljepnica.
Vani ti ekipa nezna! Rekli bi da si budala i dat će ti 100 naljepnica! A znaš kaj to znači stari moj!!! Same gas!!!!! :toothy9: :icon_thumright:
White:
--- Citat: black-rox - 25 Rujan, 2008, 19:32:29 ---Najviše ks daje naljepnica black-scooters :laughing7:
--- Kraj citata ---
za stunt majka... :headbang: :punicemi:
dhorvat:
--- Citat: dhorvat2 - 25 Rujan, 2008, 11:12:13 ---Nisam uspio doć do krajnje jer sam došo već do naplatnih kućica na bregani. Da sam sekundu kasnije pustio gas, nebi do austrije stigo stat.
Moram i na diskove naljepit naljepnicu! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Evo naljepio sam malossi naljepnicu na diskove. Malo mi slabije koči al vele da je tak samo na početku dok se naljepnica ne razradi.
Ima ko iskustva s tim? Kolko kilometra traje razrada i slično...?
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 26 Rujan, 2008, 12:10:53 ---
--- Citat: dhorvat2 - 25 Rujan, 2008, 11:12:13 ---Nisam uspio doć do krajnje jer sam došo već do naplatnih kućica na bregani. Da sam sekundu kasnije pustio gas, nebi do austrije stigo stat.
Moram i na diskove naljepit naljepnicu! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Evo naljepio sam malossi naljepnicu na diskove. Malo mi slabije koči al vele da je tak samo na početku dok se naljepnica ne razradi.
Ima ko iskustva s tim? Kolko kilometra traje razrada i slično...?
--- Kraj citata ---
daj ne muljaj.nisi mogao probat jer pada kisa. lazes ljudima oko sebe. :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju