Ostalo > Razne offtopic teme :)

Tuning - stavio Malossi naljepnicu - imam pitanja....

<< < (21/30) > >>

White:

--- Citat: dino gp1 - 24 Rujan, 2008, 18:16:18 ---Imam jedan problem, na skuteru je 9 malossi naljepnica a ubrzava mi od o-100km/h za samo 5 sekundi a od tih devet naljepnica je i jedna mhr ??? ??? ??? Krajnja je 150km/h a R1 držim do 100km/h! Ako netko zna u čemu je problem, mislim da bi mi sa toliko naljepnica trebao ići bolje!

--- Kraj citata ---

a da promjeniš naljepnice??? :headbang: :laughing6:

ZMAJ76:

--- Citat: dino gp1 - 24 Rujan, 2008, 18:16:18 ---Imam jedan problem, na skuteru je 9 malossi naljepnica a ubrzava mi od o-100km/h za samo 5 sekundi a od tih devet naljepnica je i jedna mhr ??? ??? ??? Krajnja je 150km/h a R1 držim do 100km/h! Ako netko zna u čemu je problem, mislim da bi mi sa toliko naljepnica trebao ići bolje!

--- Kraj citata ---

A pogledaj da ti nije koja naopako zalipljena jer onda vuce motor u rikverc pa zato dobijes samo 150 km/h
Jer npr 7 vuce naprid a dvi nazad i to ti je to
Imas mozda SAVA gume ??? Ako imas Sava onda bi ti skut triba ici minimalno sa 9 naljepnica 250 km/h + mhr  jedno 280-290 km/h
Nemoj stavljati one no nejm gume ka pireli miselin danlop......... sava je zakon
jer odma znas di ih se baca za reciklazu samo ti ime govori
ja vozin svake dvi godine moje gume auton u Zg na reciklazu  :frajer:

vpucko:

--- Kraj citata ---

samim time sto si napisao vidi se da je to nestrucna i osoba koja nema iskustva postavljala...

kao sto je agil napravio zakljucak teme prije par stranica... da bi se postigao rezulatat u skladu s naljepnicama i svojim ocekivanjima, naljepnice treba kao prvo postavljat simetricno po skuteru... kao drugo... moras znat di ces ih stavit da raspon i omjer snage sa svake strane bude isti...

pri nestrucnom postavljanju dolazi do rasipanja snage na sve strane... sto dovodi do ovog rezultata o kojem ti pricas.....

malo se konzultiraj sa ljudima koji su to vec radili da ti za prvu ruku daju neke usmjernice, kako, sta, di :)

pozz :)

ZMAJ76:
E bas si mu lipo napisa  :icon_thumright:

dhorvat:
Ja jučer stavio naljepnicu od baotiana na polutke radilice i radilica se tolko vrtila u nadi da će pobjeć od naljepnice da mi je obrtometar izgorio!

Do 180km/h su mi gume cvilile na ubrzanju i još jedanput su zacvilile na 240 kad je u drugu prešaltal  :laughing6: :toothy9:

Nisam uspio doć do krajnje jer sam došo već  do naplatnih kućica na bregani. Da sam sekundu kasnije pustio gas, nebi do austrije stigo stat.

Moram i na diskove naljepit naljepnicu!  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju