Ostalo > Chat house

KAE S FORUMOM??

<< < (2/41) > >>

vktr:

--- Citat: doritos - 23 Prosinac, 2011, 03:50:28 ---E JEBIGA

al moram priznat da sam ja fino varivo probo včrs  i dobio inspiraciju za ovom temom  :laughing7:

--- Kraj citata ---

ivanm:
china rules the world :dontknow:

CoK:

--- Citat: doritos - 23 Prosinac, 2011, 03:40:11 ---Iz dana u dan sve više niču projekti jebenih BOTIANA sve više likova koji su (boze mi oprosti) ŽEŠĆA RETARDACIJA.

Ekipe vise nema, nema vise ni pravih skuter projekta kao sto su bili ...sada vlada KINESKA baotijan ekipa  :sad3:

U čem je problem?? jel je to do likova koji vode forum ili se ekipa razbezala i odjebala MS??

Msm nigdje traga o skuter mitinzima kao sto su bili prije, glupiranja, voznje, cuganje u Medvedgradu, ono zajbancije niti traga niti glasa?

Ili je MS forum usmjeren samo na MS-WEBSHOOP i to je to?? pogledajte samo teme u zadnjih par meseci...nista zbilja interesantno nego pitanja i odg na razini 13let čovca.

--- Kraj citata ---
mozda su se ljudi napokon pokrenuli, odrasli, nasli posao, curu, decka, pa ih zato nema...mozda je SS zazivio opet pa su tamo il ih je boltek odvuko na skuče.ba

nema se para vise za slaganje skutera, i oni sta su starcima uzimali (kiza) sad nemaju vise sta uzet

kakve bi ti mitinge na -5?  :malolud?:

tak ti je to kad borg upravlja :zubo:

vx:
otkad nema FIC-a, sve je krenulo nizbrdo.....

eladio:
nakon poprilicno dobre sezone skutera on ovakva #$#?%# piše  :icon_biggrin:

ne znam ja u kojem svijetu ti zivis doritos, ali to nije na zemlji.. ...
odi bolje fotokopiraj nesto "s ekipom", nego sto tu mlatis praznu slamu "s tom istom ekipom"  :icon_thumright:

PS
jos uvjek cekam tvoj "test" dunlopica..  :ajdeajde: ..ili bilo kakav drugi koristan post  :icon_thumright:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?action=profile;u=1700;sa=showPosts

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju