Ostalo > Chat house

KAE S FORUMOM??

<< < (3/41) > >>

Brnelic:

--- Citat: doritos - 23 Prosinac, 2011, 03:40:11 ---Iz dana u dan sve više niču projekti jebenih BOTIANA sve više likova koji su (boze mi oprosti) *****************. edit by eladio, kultura se ocito ne moze kupiti

Ekipe vise nema, nema vise ni pravih skuter projekta kao sto su bili ...sada vlada KINESKA baotijan ekipa  :sad3:

U čem je problem?? jel je to do likova koji vode forum ili se ekipa razbezala i odjebala MS??

Msm nigdje traga o skuter mitinzima kao sto su bili prije, glupiranja, voznje, cuganje u Medvedgradu, ono zajbancije niti traga niti glasa?

Ili je MS forum usmjeren samo na MS-WEBSHOOP i to je to?? pogledajte samo teme u zadnjih par meseci...nista zbilja interesantno nego pitanja i odg na razini 13let čovca.

--- Kraj citata ---
webshop se piše s jednim o

MIKSETA:
pretstavi tvoj spori zip u projekte  :icon_biggrin: :icon_tongue: i nema da ima samo baotiane  :toothy12:

doritos:
Mikseta , Zip je top secret  :icon_biggrin:

Cok, ne govorim da se sad moramo nalaziti sa skučama XD koji si ti lik  :laughing7:
 Prije je bilo mitiinga , nalazili se i vozili svugdje,išli jest, pit, izlazili, ekipe je bilo na forumu takodjer i zajbancije.

Eladio, na kraju krajeva forum treba biti za zajbanciju, nekaj za nauciti i druziti se. Nema skoro nis zanimljivoga al ajde bar se nekaj izdogadjalo u OFFTOPICU  :icon_biggrin:  nije valjda da tezimo ka tome da budemo ko MOTORI.hr ili slicno.
Pa jedino skuter miting je bio stvarno ok .

Dunlopice jos nisam izvozao kak se spada, budem u proljece napisao nesto o tome kad se kak spada istestiraju ;D

Kad je neka ZBILJA pametna i interesantna tema, ja se potrudim pomoc i napisat nes korisno. Pusti ti ove zadnje kaj je sve bilo uz zajbanciju i sprdnju. Jbg ekipa ne slusa savijete  :dontknow:

Ovo za kopiranje je zbilja zivi smeh, DA SU BAR isli kopirati te gluposti JA nebi rekao niti rijec o tome niti protif jer ko god je to išao raditi JE ZADNJA SELJAČINA I IDIOT  :icon_thumright:  za ovu dvojicu koju vi optuzujete da su to napravili, mogu garantirati da to oni nisu bili. I uostalom cijela ta procedura je zbilja smijesna oko tog POKLON BONA, to je mogao napraviti bilo tko i podic bilo tko ! sistem nikak ne valja pa je to netko iskoristio i to napravil .

no nema veze, vidim da sam bzvz isao pisat ovu temu, nema tu kruva :toothy12:

STEJ ČAJNA TJUNING XD

Kamba:
...preseli se u Salvoniju da vidiš šta su mitinzi....i koliko često ih mi radimo.....gotovo svaki vikend imamo neke akcije,roštiljade ili vožnju....nije bitno kakav je motor ili jel uopće imaš motor već je potrebno samo se odazvat i neko uvijek ima mjesto viška.....fali vam organizacije..... :sad3:

CoK:

--- Citat: doritos - 23 Prosinac, 2011, 12:08:50 --- Cok, ne govorim da se sad moramo nalaziti sa skučama XD koji si ti lik  :laughing7:
 Prije je bilo mitiinga , nalazili se i vozili svugdje,išli jest, pit, izlazili, ekipe je bilo na forumu takodjer i zajbancije.

--- Kraj citata ---
ma to je bila zajebancija  :laughing7:

ja sam visio stalno na forumu dok nisam radio i dok sam doma  :jerk: jer nisam imao pametnijeg posla...sad cura, posao, garaza...ali svaku vecer dodem i vidim sta ima, pa dok uhvatim vremena na poslu isto tako

obaveze, mislim da je to glavni razlog (opcenito)
--- Citat: Kamba - 23 Prosinac, 2011, 12:53:37 ---...preseli se u Salvoniju da vidiš šta su mitinzi....i koliko često ih mi radimo.....gotovo svaki vikend imamo neke akcije,roštiljade ili vožnju....nije bitno kakav je motor ili jel uopće imaš motor već je potrebno samo se odazvat i neko uvijek ima mjesto viška.....fali vam organizacije..... :sad3:

--- Kraj citata ---
potpis, takvi zbilja i jeste, u to sam se uvjerio vise puta

evo <3 za skuterase.sb

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju