Tehnički kutak > Tuning skutera

alat za zvono skidati (home made)

<< < (6/16) > >>

Hinjavac:
Donio mi frend iz njemacke platio 38€ on ide svako mjesec dva dana gore. Mogu ga pitat ako nekoga zanima pa da posalje busom ili kad on bude sada dolazio za nekih mjesec dana. Nemoze se nista stelovati na njemu jer izgleda da je pravljen pistolj bas za takvih stvari. Imaju uticnica za auto znaci ona kao punjac za mob i na 20cm od uticnice su zice prekinute plus i minus fino pise sve sa jackovima tako da se moze spojit i na akumlator. Tako da je to cak i za u putu negdje dobro ako se nekome variomat ili nesto slicno otpusti.

3alfa3:

--- Citat: Hinjavac - 09 Travanj, 2008, 17:19:27 ---Nemoze se nista stelovati na njemu jer izgleda da je pravljen pistolj bas za takvih stvari.

--- Kraj citata ---

Dakle, (skoro) neupotrebljivo.
Kako znas da je stegnuo maticu na radilici na potrebnih 40-45Nm, ali ne vise od toga?

Hinjavac:
Dosada je zavrnuo nekih 10-tak takvih radilica pretezito spa 180 i svaka radilica je gonila minimala 10k dalje neznam ni sta je bilo ali svaka je odradila 10 sto posto

baotian500:
moj nacin je ipak najednostavniji,imam pistolj na kompresor,i jedan na struju,sam utaknem gedoru koja mi treba i on bez ikakvim problema to odsarafi u roku od 3 sekunde

3alfa3:
Home made blokator zvona i kljuc 34 za kuplung

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju