Tehnički kutak > Tuning skutera
alat za zvono skidati (home made)
marin-w:
Eto bio sam krenuo u izradu nekog alata za skidanje variomata i zvona i u potrazi za komadom necega po garazi naiso na ovo
Sa tim skidam bez problema i ventilvar i zvono !! I mislim da je to drzac one zastitne plastike velike brusilice !!
SlowRider:
--- Citat: marin-w - 09 Travanj, 2008, 13:32:20 ---Eto bio sam krenuo u izradu nekog alata za skidanje variomata i zvona i u potrazi za komadom necega po garazi naiso na ovo
Sa tim skidam bez problema i ventilvar i zvono !! I mislim da je to drzac one zastitne plastike velike brusilice !!
--- Kraj citata ---
Taj alat se oslanja na pera ventilatora, a nije se dobro igrati s njima.
Agil:
ajde nek netko da dimenzije ovog alata ....moj bravar će ga napraviti za 24 sata
ili bar ovoga:
..a može i ovako
Hinjavac:
Znam da stanje u drzavi nije bajno da narod nema novaca i sve ali zar nije lakse skupit 300kn i kupit pistolj na struju. Cak je i jaci od pola pistolja na zrak. Jer radi na principu da postigne 6000 okretaja i tek onda ubaci u brzinu. Ako ga ne drzite cvrsto lagano lomi ruke. Pistolji su predobri a kostaju 300kn. govorim iz iskustva imam jedan i nebi ga mjenjao za nikakav zracni.
3alfa3:
--- Citat: Hinjavac - 09 Travanj, 2008, 16:56:05 ---...300kn i kupit pistolj na struju...
--- Kraj citata ---
Gdje si kupio? Jel se stela moment zatezanja i jel to precizno? Koji raspon momenta stezanja ima? Imas sliku?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju