Tehnički kutak > Tuning skutera

alat za zvono skidati (home made)

<< < (7/16) > >>

Mr J:
home made kompresor i pistolj... :)

danas smo antoniu na derbiju probali odvrnuti maticu sa variomata preko drzanja magneta sa kljucem za filter ulja, preko upiranja vijka u zube i blok i nista, bojali smo se da ne strgamo blok, dosli do mene na kompresor i u 3 sekunde ode dolje... :)

niej islo bez kompresora jer sam ja stavio loctite ljepilo za navoje kada sam stavljao maticu...

marin-w:
Imam ja kompresor i pistolj,ali nemam tu u Rijeci vec u garazi kod kuce,pa je ovdje snadji se druze ili vodi i placaj majstoru   :sad1: !!

Usput proso sam cijelu Rijeku da kupim moment kljuc  :angry9: ili ti kilokljuc, ima ih samo od 3 na dalje,pa sam bio prisiljen stegnut na osjecaj  :confused5:  !!

3alfa3:

--- Citat: marin-w - 09 Travanj, 2008, 18:57:59 ---Usput proso sam cijelu Rijeku da kupim moment kljuc  :angry9: ili ti kilokljuc, ima ih samo od 3 na dalje,pa sam bio prisiljen stegnut na osjecaj  :confused5:  !!

--- Kraj citata ---

Glavu motora?

speed:
ili mozda misli na variomat i maticu na radilici

3alfa3:

--- Citat: speed - 09 Travanj, 2008, 20:54:16 ---ili mozda misli na variomat i maticu na radilici

--- Kraj citata ---

E sad ovisi da li pricamo o kgm ili Nm.
1 kgm = 9.8 Nm

matica na glavi motora se steze na nekih 1.2 kgm (oko 12 Nm), a matica na radilici na nekih 4-4,5kgm (40-*44Nm)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju