Tehnički kutak > Tuning skutera
alat za zvono skidati (home made)
neer:
evo stavite u ovu temu sve alate koji su homemade da nam ublazite patnje oko skutera..e i jel ma ko kaku sliku nekog dobrog homemade radapcigera vidio sam negdje po forumu radapciger samo neznam di :dontknow:
..::IVKULJA::..:
neznam cemu komplikacija kad postoji trokraki radapciger ;D
Dino:
Pa što nije jednostavnije zvono žicom zavezati za amortizer..to mi je frend priča da tako rade u jednom skuter servisu u zadru di je on bia na praksi prošlo lito :icon_scratch: :icon_scratch:
E,da..taj servis više ne radi..valjda je to jedan od razloga hehe
MaLi_OdvALjivAc:
--- Citat: Dino - 24 Ožujak, 2008, 19:48:28 ---Pa što nije jednostavnije zvono žicom zavezati za amortizer..to mi je frend priča da tako rade u jednom skuter servisu u zadru di je on bia na praksi prošlo lito :icon_scratch: :icon_scratch:
E,da..taj servis više ne radi..valjda je to jedan od razloga hehe
--- Kraj citata ---
samo uzmes zicu provuces kroz rupe i zavrns klestima dok se skroz ne stegne, i onda kad odvrces nema da mrda!
Svaka cast neer, dobro je!!
speed:
--- Citat: neer - 24 Ožujak, 2008, 18:16:13 ---evo stavite u ovu temu sve alate koji su homemade da nam ublazite patnje oko skutera..e i jel ma ko kaku sliku nekog dobrog homemade radapcigera vidio sam negdje po forumu radapciger samo neznam di :dontknow:
--- Kraj citata ---
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=5733.15
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju