Tehnički kutak > Tuning skutera

alat za zvono skidati (home made)

<< < (3/16) > >>

andy:
svaka čast care.....baš mi je to trebalo... :super:

:klanjamose:

Mr J:
pa vec sam davno govorio da se uzme kljuc za filtere ulja na automobilima, bilo platneni, sa lancima ili metalni... tako se najjednostavnije blokira zvono i odvida...

Na isti nacin mozete blokirati i variomat da se sa tim kljucem blokira magnet i na strani variomata skidate maticu...

:icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:

speed:

--- Citat: Mr J - 24 Ožujak, 2008, 16:26:34 ---pa vec sam davno govorio da se uzme kljuc za filtere ulja na automobilima, bilo platneni, sa lancima ili metalni... tako se najjednostavnije blokira zvono i odvida...

Na isti nacin mozete blokirati i variomat da se sa tim kljucem blokira magnet i na strani variomata skidate maticu...

--- Kraj citata ---

znamo da to ima,a ovo mi se cini jos jednostavnije za koristiti :toothy3:

neer:

--- Citat: Mr J - 24 Ožujak, 2008, 16:26:34 ---pa vec sam davno govorio da se uzme kljuc za filtere ulja na automobilima, bilo platneni, sa lancima ili metalni... tako se najjednostavnije blokira zvono i odvida...

--- Kraj citata ---
a jbg nemam taj alat za filtere ulja a i nezelim davat pare kad je jednostavnije napravit ovo od drloga kojeg imate kod kuce

lik-bj:
evo mojeg alata za variomat i zvono napravljno za 15 min a koristim duže od godinu dana i jednostavno.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju