Tehnički kutak > Tuning skutera
alat za zvono skidati (home made)
andy:
svaka čast care.....baš mi je to trebalo... :super:
:klanjamose:
Mr J:
pa vec sam davno govorio da se uzme kljuc za filtere ulja na automobilima, bilo platneni, sa lancima ili metalni... tako se najjednostavnije blokira zvono i odvida...
Na isti nacin mozete blokirati i variomat da se sa tim kljucem blokira magnet i na strani variomata skidate maticu...
:icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:
speed:
--- Citat: Mr J - 24 Ožujak, 2008, 16:26:34 ---pa vec sam davno govorio da se uzme kljuc za filtere ulja na automobilima, bilo platneni, sa lancima ili metalni... tako se najjednostavnije blokira zvono i odvida...
Na isti nacin mozete blokirati i variomat da se sa tim kljucem blokira magnet i na strani variomata skidate maticu...
--- Kraj citata ---
znamo da to ima,a ovo mi se cini jos jednostavnije za koristiti :toothy3:
neer:
--- Citat: Mr J - 24 Ožujak, 2008, 16:26:34 ---pa vec sam davno govorio da se uzme kljuc za filtere ulja na automobilima, bilo platneni, sa lancima ili metalni... tako se najjednostavnije blokira zvono i odvida...
--- Kraj citata ---
a jbg nemam taj alat za filtere ulja a i nezelim davat pare kad je jednostavnije napravit ovo od drloga kojeg imate kod kuce
lik-bj:
evo mojeg alata za variomat i zvono napravljno za 15 min a koristim duže od godinu dana i jednostavno.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju