Tehnički kutak > Tuning skutera
alat za zvono skidati (home made)
SlowRider:
Inace svaka cast na snalazljivosti, ali jednostavnije ti je uzeti kljuc za brusilicu koji ima 2 "zuba", zablokirati u zvono i osloniti na stjenku bloka i ide bez problema xxx puta.
Skines zvono za 5 sec i ne isprljas ruke ;D
Imas dobru gedoru :headbang:
speed:
--- Citat: SlowRider - 24 Ožujak, 2008, 15:44:33 ---Inace svaka cast na snalazljivosti, ali jednostavnije ti je uzeti kljuc za brusilicu koji ima 2 "zuba", zablokirati u zvono i osloniti na stjenku bloka i ide bez problema xxx puta.
--- Kraj citata ---
probao sam i tako sa kljucom,ali se xxx puta ono smakne i razbijem ruku,al posteno razbijem i sazuljam kozu :toothy3:
SlowRider:
--- Citat: speed - 24 Ožujak, 2008, 15:46:12 ---
--- Citat: SlowRider - 24 Ožujak, 2008, 15:44:33 ---Inace svaka cast na snalazljivosti, ali jednostavnije ti je uzeti kljuc za brusilicu koji ima 2 "zuba", zablokirati u zvono i osloniti na stjenku bloka i ide bez problema xxx puta.
--- Kraj citata ---
probao sam i tako sa kljucom,ali se xxx puta ono smakne i razbijem ruku,al posteno razbijem i sazuljam kozu :toothy3:
--- Kraj citata ---
U tom slucaju uzmes duzi kljuc od brusilice... i oslonis se na podlogu.
neer:
proxon set gedora 1200kn platio stari predobre su set i kljucee s lezajim predobro
SlowRider:
--- Citat: neer - 24 Ožujak, 2008, 15:53:14 ---proxon set gedora 1200kn platio stari predobre su set i kljucee s lezajim predobro
--- Kraj citata ---
To imam i ja, prava stvar :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju