Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
Jel iko zna odakle se moze skinut samo access 2003,patim se vec pola sata i ne mogu da nadjem
A zašto ne skineš kompletni office i onda instaliraš samo access,ionako nije velik 2003.
Pa ako moze samo access skino bi samo njega ako bas ne moze onda ok skinucu sve..
poprilicno sam siguran da na novim win7 ne radi stariji office od 2007
A jel moze funkcionisat da ga instaliram na xp i prebacim instaliranog na windows7 i samo pokrenem shorcut?
nikako
ma instaliraj ga na sedmici i pokreni u compatibility mode-u, ako ne zeli otvorit normalno. mislim da bi trebao radit
poprilicno sam siguran da mu nece niti dati i da instalacija nece biti moguca.. office 2003 ide na win XP , ali na 7icu mislim da ne
..a skidamo filmove i po 10gb
a zasto je toliki problem skinuti office 2007 ili noviji ? xD ak se sjecam bio je onaj enterprise koji ima skoro sve zivo i stao je na jedan cd znaci max 700mb :/ a skidamo filmove i po 10gb
Nije problem skinut ga..Treba mi za curu,na fakultetu rade u 2003 kod kuce ima 2007icu i bas zato joj treba 2003 jer se ne snalazi najbolje
ne znam onda ... ak 2003 ne radi na 7 nikako... onda bi probao ak je moguce napravit dual boot sa XP-om :/
mijenjaj curu
Ja imam i 2003 i 2007 office i radi normalno